Beşiktaş Teknik Direktörü Rıza Çalımbay: Samsunspor galibiyeti bize iyi geldi - Son Dakika
Spor

Beşiktaş Teknik Direktörü Rıza Çalımbay: Samsunspor galibiyeti bize iyi geldi

Beşiktaş Teknik Direktörü Rıza Çalımbay: Samsunspor galibiyeti bize iyi geldi

Beşiktaş Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Samsunspor deplasmanından 2-1'lik galibiyetle ayrıldıklarını ve bu galibiyetin takıma özgüven getirdiğini söyledi. Çalımbay, galibiyetin ilerisi için daha iyi olacağını düşündüğünü belirtti.

26.11.2023 18:51

- Rıza Çalımbay: "Bir seri yakalamak için galibiyete ihtiyacımız vardı"

SAMSUN - Beşiktaş Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, seri yakalamak için galibiyete ihtiyaçlarının olduğunu, Samsunspor galibiyetinin kendilerine iyi geldiğini söyledi.

Samsunspor deplasmanından 2-1'lik galibiyetle ayrılan Beşiktaş'ta Teknik Direktör Rıza Çalımbay maç sonu basın toplantısında karşılaşmayı değerlendirdi. Çalımbay, zorlu Samsun deplasmanından galibiyetle ayrıldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Galip geldikleri için mutlu olduklarını ifade eden Çalımbay, "Maçın zor geçeceğini biliyorduk. Samsunspor sezon başı kötüydü ama düzelmişler. İlk yarı istediklerimizi yapamadık. Baş başa bir maç oynadık. İkinci yarı oyuncu değişikliğiyle birlikte istediklerimizi yapabildik. Çok güzel bir maç oldu. İki takım da galibiyet için oynadı. Bir seri yakalamak için galibiyete ihtiyacımız vardı. Uzun süre sonra deplasmanda galip geldik. Futbolcularımıza da öz güven geldi. Artık herkes kendini daha rahat ve daha iyi hissediyor. Bu galibiyetin ilerisi için daha iyi olacağını düşünüyorum" dedi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Beşiktaş Teknik Direktörü Rıza Çalımbay: Samsunspor galibiyeti bize iyi geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement