Beşiktaş Yılın Transferinde Israrcı! - Son Dakika
Spor

Beşiktaş Yılın Transferinde Israrcı!

Beşiktaş Yılın Transferinde Israrcı!

Chelsea'nin Atletico Madrid'den 35 milyona aldığı Diego Costa iki sezonun ardından hocası Conte ile anlaşamadığından ayrılık kararı aldı.

10.07.2017 07:35

Chelsea'nin Atletico Madrid'den 35 milyona aldığı Diego Costa iki sezonun ardından hocası Conte ile anlaşamadığından ayrılık kararı aldı. Çin Ligi'nden Chelsea'ye gelen 86 milyon Euro'luk astronomik teklife karşın, eski takımı Atletico Madrid'e dönmek isteyen Diego Costa, İspanyol kulübünün Ocak 2017'ye kadar transfer yasağı olması nedeniyle ortada kaldı. Pepe'yi Beşiktaş'a getiren Jorge Mendes'in menajerliğini yaptığı Diego Costa'yı, Atletico Madrid'in bonservisi alıp siyah-beyazlı kulübe 6 aylık kiralama planı ise iki takımın da Şampiyonlar Ligi'nde oynuyor olmasına takıldı. Beşiktaş'ın bir yıllık kiralık teklifine Atletico Madrid cephesi de "Evet" derse Chelsea'de yılda 8 milyon Euro kazanan Diego Costa, imkansız denilen imzayı atar ve bu sezon Beşiktaş forması giyer.

İDMANDA SAKAT LANAN GÖKHAN TÖRE 4 AY YOK!

Beşiktaş'ta Gökhan Töre şoku yaşanıyor. Antrenmanda sakatlanan 25 yaşındaki oyuncunun 4 ay sahalardan uzak kalacağı öğrenildi. Sağ dizinde kıkırdak hasarı (lateral femoral kondilde) tespit edilen yıldız futbolcu, kendi özel doktoruna muayene olmak için dün Almanya'ya uçtu

VOLKAN&YUSUF ARASINDA GÜNEŞ SEÇİM YAPACAK

Kanat rotasyonu için Gökhan Töre'ye göre plan yapan siyah-beyazlılar sakatlık sonrası transfere yöneldi. Şenol Güneş'in tercihine göre, F.Bahçe ile sözleşmesini fesh eden Volkan Şen ile Trabzonspor'lu Yusuf Erdoğan'dan birisi kadroya katılacak.

(Sabah)

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Beşiktaş Yılın Transferinde Israrcı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement