Beşiktaş, Yılport Samsunspor maçı için hazırlıklarını sürdürdü - Son Dakika
Son Dakika Logo

Beşiktaş, Yılport Samsunspor maçı için hazırlıklarını sürdürdü

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Beşiktaş, Yılport Samsunspor maçı için hazırlıklarını sürdürdü
 Güncelleme: 

Beşiktaş Futbol Takımı, Trendyol Süper Lig'in 13. haftasında Yılport Samsunspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde gerçekleştirilen antrenman kondisyon ve taktik ağırlıklı geçti. Beşiktaş, bugün yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'de Samsunspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına, bu sabah BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla devam etti.

Teknik Direktör Rıza Çalımbay'ın yönetiminde yapılan antrenman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Isınma koşuları ve 5'e 2 çalışmasıyla başlayan idman, yarı sahada yapılan çift kale maçla tamamlandı. Basına kapalı idman, yaklaşık 1 saat 15 dakika sürdü.

Siyah-beyazlılar, Samsunspor maçı hazırlıklarına bugün saat 17.00'de yapacağı antrenmanla devam edecek. - İSTANBUL

Kaynak: AA