Beşiktaş, Veysel Sarı ve Yekta Kurtuluş'u Reddetti - Son Dakika
Spor

Beşiktaş, Veysel Sarı ve Yekta Kurtuluş'u Reddetti

Siyah beyazlı yönetim, G.Saray'dan ayrılmalarına kesin gözüyle bakılan Veysel Sarı ve Yekta Kurtuluş'un menajerlerinin transfer önerilerini kabul etmedi.

12.01.2015 14:39  Güncelleme: 14:46

Ara transfer döneminde teknik direktör Slaven Bilic'in belirlediği liste doğrultusunda çalışmalarını yürüten Beşiktaş Yönetimi'ne, oyuncu menacerlerinden flaş bir öneri yapıldığı ortaya çıktı.

Galatasaray'ın sezonun ikinci yarısından önce yollarını ayırmayı planladığı Veysel Sarı ve Yekta Kurtuluş'un menajerleri, Siyah-Beyazlı kulübe, 'İsterseniz bu iki ismi çok düşük bedellerle Beşiktaş'a getirebiliriz' önerisini sundu.

CEVAP: OLUMSUZ

Kadrosuna kaliteli yerli isimler kazandırmak için de temaslarını sürdüren yönetim, teklif edilen iki ismin de Süper Lig'de kendisini ispatlamış isimler olmasına rağmen direkt olumsuz cevap verdi.

Geçen sezon ara transfer döneminde Sarı-Kırmızılılar'dan kiralanan Dany'nin, kulüple yollarını olaylı bir biçimde ayırması sebebiyle Cim Bom'dan bir daha futbolcu almama politikasını uygulayan yönetimin, bu sebeple Veysel ve Yekta'yı da reddettiği öğrenildi.

Beşiktaş, Veysel Sarı ve Yekta Kurtuluş\'u Reddetti
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Beşiktaş, Veysel Sarı ve Yekta Kurtuluş'u Reddetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Mardin turku: Amannn eskim kalsinlarr amann 1 0 Yanıtla
  • Meto: Orman akıllı adam ara gazcılardan oyuncu almıyor helal olaun FİKRET ORMANA 0 0 Yanıtla

Advertisement