Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, 1969 Bilecik Spor Kulübü ile bir araya geldi - Son Dakika
Spor

Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, 1969 Bilecik Spor Kulübü ile bir araya geldi

Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, 1969 Bilecik Spor Kulübü ile bir araya geldi

Bilecik Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, Bölgesel Amatör Lig'de ili temsil eden 1969 Bilecik Spor Kulübü yönetici ve futbolcularıyla bir araya geldi. Subaşı, takıma desteklerini sürdüreceklerini ve Ziraat Türkiye Kupası'nda elde edilecek başarının ilin tanıtımı için önemli olduğunu belirtti.

22.09.2023 09:56

Bilecik Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, Bölgesel Amatör Lig'de ili temsil eden 1969 Bilecik Spor Kulübü yönetici ve futbolcularıyla bir araya geldi.

Subaşı, maddi imkansızlıklardan dolayı zor günler geçiren ve bu süreçte Ziraat Türkiye Kupası ön eleme maçında Çankırı Sarayspor'u geçtiğimiz gün 2-0 yenerek, 1. Eleme Turuna yükselen 1969 Bilecik Spor Kulübü yönetici ve futbolcularıyla bir araya geldi. Makamında ağırladığı yöneticilere ve futbolxulara Ziraat Türkiye Kupası 1. Eleme Turu'nda Çanakkale temsilcisi Bigaspor karşısında başarılar diyeyen Mızrak Subaşı, takıma her zaman ki destek oldukları bu desteği de devam ettirecekleri söyledi. Mızrak Subaşı, ayrıca bu takımın Ziraat Türkiye Kupası'nda başarı elde etmesi sonrasında ilin tanıtımı adına önemli bir unsur olduğu dile getirdi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, 1969 Bilecik Spor Kulübü ile bir araya geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement