Bilic'ten Oyuncularına Şampiyonluk Mesajı - Son Dakika
Spor

Bilic'ten Oyuncularına Şampiyonluk Mesajı

Bilic\'ten Oyuncularına Şampiyonluk Mesajı

Beşiktaşlı futbolcuları Medical Park Antalyaspor maçından sonra teknik direktör Slaven Bilic teselli etti.

01.03.2014 17:37

Maraton.com.tr’de yer alan habere göre, kendi sahasında MP Antalyaspor ile berabere kalarak zirve yarışında yara alan Beşiktaş’ın dün akşam soyunma odasında futbolcuların ağzını bıçak açmadı. Son derece moralsiz görünen siyah beyazlı oyuncuları Slaven Bilic teselli etti.

Bilic’in beraberlik sonrası futbolcularına, ‘Moralinizi bozmayın. Ligin bitimine 11 maç var. bu da alacağımız 33 puan var demektir. Sizlere inanıyorum. Şampiyon olmakta olmamakta sizlerin elinde. İnancınız varsa sizden bekleneni yapar önümüzdeki tüm maçları kazanırsınız. Ama şampiyonluğa inanmıyorsanız buna ne benim ne de kimsenin yapacağı bir şey yok. Rakiplerimiz henüz oynamadı. Kendinizi bu kadar üzmeyin. Onların alacakları sonucu beklemekten başka yapacağımız bir şey yok’ dediği öğrenildi.

Beşiktaş,rakipleri Fenerbahçe ve Galatasaray maçlarından alınacak sonuçları bekliyor. İkinci devreye iyi bir çıkış yaparak liderle arasındaki puanı azaltan siyah beyazlılar, Fenerbahçe ve Galatasaray’ın puan kaybetmesini bekliyor.

Maç fazlası olan Beşiktaş, lider Fenerbahçe’nin 5. İkinci Galatasaray’ın 1 puan gerisinde. Beşiktaş, Fenerbahçe- Gençlerbirliği ve Çaykur Rizespor – Galatasaray maçlarından en az birisinin puan kaybetmesini bekliyor. Özellikle Fenerbahçe’nin puan kaybetmesini isteyen siyah beyazlılar. Lider puan kaybederse bu hafta alınan beraberlik aradaki puan farkının bir puan azalmasına neden olmuş olacak.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Bilic'ten Oyuncularına Şampiyonluk Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement