'Bilmeden Konuşuyorlar" - Son Dakika
Spor

'Bilmeden Konuşuyorlar"

\'Bilmeden Konuşuyorlar"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, yaşadıkları zor dönemi el birliği ile atlatacaklarını söyledi.

13.02.2014 13:16

Üst üste gelen Eskişehirspor ve Sivasspor mağlubiyetleri ile zirvedeki büyük avantajını kaybeden Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal, tüm yaşananlara karşın şampiyon olacaklarını tekrarladı. Yanal, takımda artan sakatlıklara yönelik yapılan spekülasyonlara ise tepki gösterdi.

"TFF'de de paralel yapı var!"

Yanal'ın açıklamaları şu şekilde...

" Belek'teki 10 günlük kampta takımın izin ve maç yaptığı günler dışında çok ağır bir idman programı olmadı. Webo'nun ayak bilekleri zaten problemli, onun sakatlanma riski hep yüksekti. Sow ile Emenike'nin aynı anda sakatlanması ise tamamen tesadüf. Bizim şansızlığımız üç forvet oyuncumuzun da art arda sakatlık yaşaması oldu. Bunun çalışma ağırlığı ile alakası yok. Hele aşırı yükleme ile hiç yok. Zaten takımımızın yaş ortalaması aşırı yüklemeye müsait değil..."

"Konya maçından sonra takıma bir gün izin verdik. Daha sonraki günü rejenerasyon idmanı yaparak geçirdik. Sonra iki gün çalışıp, maç öncesi yine hafif idman yaparak Eskişehir karşısına çıktık. Keza Sivas maçına da öyle... Ama bu eleştirileri yapanlar, puan kayıpları geldi diye bilmeden fikir beyan ediyorlar. Tekrar söylüyorum; şampiyonluğun en büyük adayı Fenerbahçe'dir ve sezonu da öyle tamamlayacak. Bizim futbolcularımız hem insan olarak kaliteli hem mesleklerini en iyi yapmaya uğraşan bir topluluk. Bu zor dönemi el birliği ile atlatacaklar."

Yusuf Dursun

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor 'Bilmeden Konuşuyorlar' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement