Blackburn Rovers - Manchester City Maçı Saat Kaçta Hangi Kanalda? Fa Cup - Son Dakika
Spor

Blackburn Rovers - Manchester City Maçı Saat Kaçta Hangi Kanalda? Fa Cup

Blackburn Rovers - Manchester City Maçı Saat Kaçta Hangi Kanalda? Fa Cup

İngiltere Federasyon Kupası'nda Manchester City bir alt ligde mücadele eden Blackburn Rovers ile karşılaşıyor.

04.01.2014 14:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İngiltere Federasyon Kupası'nda üçüncü tur karşılaşmalarında perdeyi devlerden biri açacak. Manchester City'nin Blackburn Rovers'a konuk olacağı mücadele saat 14.45'te başlayacak ve Tivibu'dan canlı yayınlanacak.

İki takım arasında oynanan son maçlarda Manchester City'nin ezici bir üstünlüğü bulunuyor. Son yedi maçta altı City galibiyetine karşılık Blackburn yalnızca bir beraberlik çıkarabildi.

Blackburn Rovers

Blackburn Rovers, uzun yıllar Premier Lig'de mücadele ettikten sonra 2011/12 sezonunda küme düştü. Şu anda bir alt lig olan Championship'te yer alan Blackburn, puan tablosunda 10. sırada yer alıyor ve Premier Lig hedefinden uzak bir görüntü çiziyor. Bir dönem Tugay Kerimoğlu'nun da formasını giydiği Blackburn, Federasyon Kupası'nda bu turdan itibaren mücadele etmeye başlıyor. Lig Kupası birinci turunda ise Carlisle United ile 3-3 berabere kaldılar.

Manchester City

Manchester City tüm kulvarlarda oldukça başarılı bir sezon geçiriyor. Ligde lider Arsenal'in yalnızca bir puan gerisinde ikinci sırada yer alan mavi beyazlılar, Şampiyonlar Ligi'nde grubundan lider çıktı ve Barcelona'yla eşleşti. Lig Kupası'nda ise üç maçını da rahat kazanarak yarı finale kadar sıkıntı yaşamadan geldi.

City'nin en golcü oyuncusu 20 maçta 19 golü bulunan Sergio Agüero, fakat Arjantinli oyuncu sakatlığı nedeniyle bir süredir forma giyemiyor. Agüero'nun yokluğunda 28 maçta 14 gol atan Negredo hücumda takımı sırtlayan isim. Yaya Toure de orta sahada forma giyen bir oyuncu olmasına karşın bu sezon 12 golle takımın en golcü isimlerinden biri oldu.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Blackburn Rovers - Manchester City Maçı Saat Kaçta Hangi Kanalda? Fa Cup - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement