Brezilyalı Futbolcuları Taşıyan Uçağın Düşme Sebebi Yakıtın Bitmesi Olabilir - Son Dakika
Spor

Brezilyalı Futbolcuları Taşıyan Uçağın Düşme Sebebi Yakıtın Bitmesi Olabilir

Kaza yeri yakınlarındaki La Ceja kasabasının belediye başkanı, "Uçağın yakıtı bitmiş gibi duruyor." dedi. Uçağın, sağanak yağış ve şimşekler nedeniyle düşmüş olabileceği de belirtiliyor.

29.11.2016 09:52  Güncelleme: 13:15

Venezuela kökenli LAMIA Havayolları'na bağlı RJ85 tipi bir yolcu uçağı, Bolivya'dan Kolombiya'ya giderken düştü. Son açıklamalara göre uçaktaki 76 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi ise yaralı olarak kurtarıldı.

76 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ, 5 KİŞİ KURTARILDI

Bolivya'dan kalkış yapan Brezilyalı futbolcuların bulunduğu uçak Kolombiya'da bulunan Medellin Havalimanı yakınlarında düştü. 72 yolcu 9 mürettebatın bulunduğu uçakta Atlatico Nacional futbol takımıyla oynamak üzere kente gelen Brezilya ekibi Chapecoense'nin oyuncularının da yer alıyordu. Uçağın teknik sorunlar nedeniyle düştüğünü kaydeden yetkililer, uçakta 76 kişinin hayatını kaybettiğini 5 kişinin ise kurtulduğunu bildirdi.

KAZANIN SEBEBİ NE?

Kazanın sebebi belli değil ancak uçuş sırasında Kolombiya'da sağanak yağış olduğu ve şimşeklerin çaktığı söyleniyor.

BELEDİYE BAŞKANI: UÇAĞIN YAKITI BİTMİŞ GİBİ DURUYOR

Kaza yeri yakınlarındaki La Ceja kasabasının belediye başkanı Elkin Ospina ise ajansa yaptığı açıklamada, "Uçağın yakıtı bitmiş gibi duruyor" iddiasında bulundu.

Takımın Facebook sayfasında dün sabah, takım oyuncularının Sao Paulo'nun Guarulhos havaalanında hazırlık yaptığı gösterildi.

COPA SUDAMERICANA FİNALİNE KALMIŞLARDI

Brezilya'nın güneyinde Santa Catarina eyaletinin Chapeco şehri takımı olan Cahoecoense Brezilya birinci ligine 2014'te, yaklaşık 36 sene sonra ilk defa katıldı. Bu başarısını Copa Sudamericana finallerine kalarak pekiştirdi.

Geçen hafta Arjantin'in San Lorenzo takımını yenerek büyük ses getirmişlerdi.






Brezilyalı Futbolcuları Taşıyan Uçağın Düşme Sebebi Yakıtın Bitmesi Olabilir

Son Dakika Spor Brezilyalı Futbolcuları Taşıyan Uçağın Düşme Sebebi Yakıtın Bitmesi Olabilir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement