"Bu Tür Organizasyonları Diyarbakır'da da İstiyoruz" - Son Dakika
Spor

"Bu Tür Organizasyonları Diyarbakır'da da İstiyoruz"

"Bu Tür Organizasyonları Diyarbakır\'da da İstiyoruz"

Diyarbakır'da yapılması kararlaştırılan 2015 yılı 5. etap Hakem ve Antrenör Eğitim Semineri'nin güvenlik gerekçesiyle Şanlıurfa'ya alınması Diyarbakırlıları üzdü.

17.11.2015 15:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Karate Federasyonu'nun daha önce Diyarbakır'da yapılması kararlaştırılan 2015 yılı 5. etap Hakem ve Antrenör Eğitim Semineri'nin güvenlik gerekçesiyle Şanlıurfa'ya alınması Diyarbakırlıları üzdü. Diyarbakırlılar bu tür organizasyonların Diyarbakır'da da yapılmasını istiyor.

Diyarbakır'dan teşekkür

Türkiye Karade Federasyonu'nun, Diyarbakır'da gerçekleştirilmesi gereken 5. etap Hakem ve Antrenör Eğitim Semineri'nin güvenlik gerekçesiyle Şanlıurfa'ya alındı. Uzun süren sokağa çıkma yasakları nedeniyle aniden alınan kararla organizasyonun kentten alınıp, başka bir yerde gerçekleştirilmesi, spor camiasında üzüntüye yol açtı.

Konuyla ilişkin açıklamada bulunan Diyarbakır Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Şehmus Kızılaslan, "Federasyon her sene yeni yılbaşında program hazırlıyor. 2015 yılı 5. etapta Diyarbakır'da yapılması planlanana Hakem, Antrenör Eğitim Semineri Güvenlik gerekçesiyle Şanlıurfa'ya alındı. Şanlıurfa ile Diyarbakır arasına asla fark koymuyoruz. Ancak, bu organizasyon Diyarbakır'da yapılacaktı. Bu tür güzel organizasyonların Diyarbakır'da yapılmasını istiyoruz. Yine de bu organizasyonun bir doğu ili olan Şanlıurfa'da yapılması bizi sevindirdi Bu anlamda federasyon temsilcilerine teşekkür ediyorum"dedi.

Geçen 14 ve 15 Kasım tarihleri arasında Şanlıurfa'da düzenlenen 5. etap eğitim seminerine 16 ilden 48 Hakem ve Antrenör katıldı. Kasım Demir'in başkanlık yaptığı eğitim seminerine Dan Kurulu Üyesi Recep Oral, Merkez Hakem Genel Sekreteri İlker Bora Akıl katılımlar ile Eğitim semineri güzel başarılı ve verimli geçmiştir.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor 'Bu Tür Organizasyonları Diyarbakır'da da İstiyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement