Bucaspor - Denizlispor Soyunma Odası - Son Dakika
Spor

Bucaspor - Denizlispor Soyunma Odası

Bucaspor - Denizlispor Soyunma Odası

İnal.BUCASPOR Yardımcı Antrenörü Ümit İnal, 1-0 kazandıkları Denizlispor maçı sonrasında oyuncularını kutladığını ifade ederek, "Farklı kaybettiğimiz Fethiyespor müsabakası sonrası rekabet gücü yüksek bir ekip olan Denizlispor'a iyi futbolla 3"...

19.09.2013 22:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İnal: İyi futbolla kazandık

BUCASPOR Yardımcı Antrenörü Ümit İnal, 1-0 kazandıkları Denizlispor maçı sonrasında oyuncularını kutladığını ifade ederek, "Farklı kaybettiğimiz Fethiyespor müsabakası sonrası rekabet gücü yüksek bir ekip olan Denizlispor'a iyi futbolla 3 puan almak önemli. Kötü gidişi sonlandırmış olduk. Net pozisyonlara giriyoruz ancak son vuruşlarda daha dikkatli olmalıyız. Bu eksiklerimizi kapatıp çıkışa geçmek istiyoruz" dedi.

Serdar Dayat: Agresif oyun kaybettirdi

DENİZLİSPOR Teknik Direktörü Serdar Dayat, maçın ilk 15 dakikasında rakibin baskı uyguladığını ancak ilk yarıda oyunun ortada olduğunu söyledi. İkinci yarıda agresif olmaları nedeniyle Bucaspor'un daha fazla pozisyona girdiğini belirten Dayat, "Adam paylaşımında yaptığımız hata nedeniyle kalemizde golü gördük. Sonrasında çok net pozisyonlara girmemize rağmen değerlendiremedik. Daha iyi konsantre olup eksiklerimizi gidermeliyiz. Üzgünüz" dedi.

MK(SSA)

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Bucaspor - Denizlispor Soyunma Odası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement