Bucaspor-Kahramanmaraşspor Maçı Biletleri Satışa Çıktı - Son Dakika
Spor

Bucaspor-Kahramanmaraşspor Maçı Biletleri Satışa Çıktı

Bucaspor-Kahramanmaraşspor Maçı Biletleri Satışa Çıktı

PTT 1.Lig ekibi Bucaspor, hafta sonu Buca Arena Stadı'nda Kahramanmaraşspor ile oynayacağı maçın biletlerini Bucastorm mağazasında satışa çıkardı.

15.08.2013 11:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig ekibi Buca spor, hafta sonu Buca Arena Stadı'nda Kahramanmaraşspor ile oynayacağı maçın biletlerini Bucastorm mağazasında satışa çıkardı.

Hazırlıklarını Kaynaklar Tesisleri'nde sürdüren Bucaspor, 18 Ağustos Pazar günü saat 20.00'da, Buca Arena Stad'ında Kahramanmaraşspor ile oynayacağı PTT 1. Lig 1. hafta karşılaşmasının biletlerini bugün Bucaspor kulüp binasındaki Bucastorm mağazasında satışa çıkardı.

Bilet fiyatları kale arkaları 5, maraton 10, balkon 10, kapalı 15 ve vip tribün 20 TL olarak açıklanırken, Bucaspor Basın Sözcüsü Timur Yaykıran, sarı-lacivertli taraftarlarına çağrıda bulunarak, "Cefakar taraftarımız her zaman olduğu gibi 12. oyuncu olarak takımımızı desteklemesi galibiyetin gelmesine neden olacaktır. Bucaspor camiası, seyircisi, oyuncusu, spor dalları ile her geçen gün büyümesini sürdürmektedir. Cefakar ve özverili seyircimizin yanında, spor okullarımızda evlatları yetişen Bucalı ailelerimizi, kendi çocuklarının geleceğini görmek, bu geleceğe destek olmak için bu sezon maçlarımıza gelmelerini ve takımlarımıza destek olmalarını bekliyoruz. Aileler olarak bu sorumluluk ve aidiyet içinde davranmamız halinde Buca Arena Stadımız'ın tribünleri bu sene ki maçlar için yetersiz kalabilecektir. Başlangıcın iyisini yapmak istediğimiz bu maçta tüm Bucalıları maça davet ediyoruz" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Bucaspor-Kahramanmaraşspor Maçı Biletleri Satışa Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement