Bülent Tulun Almanya Altyapı Proje Koordinatörü Oldu - Son Dakika
Spor

Bülent Tulun Almanya Altyapı Proje Koordinatörü Oldu

Bülent Tulun Almanya Altyapı Proje Koordinatörü Oldu

G.Saray Kulübü Sportif Koordinatörü Bülent Tulun, 1 Şubat tarihinden itibaren Almanya altyapı proje koordinatörü olarak bu ülkede göreve başlayacak.

29.01.2014 07:52  Güncelleme: 07:56

Galatasaray'da Bülent Tulun'un yeni görevi resmiyet kazandı.

ALMANYA'DA GÖREV YAPACAK

Konuyla ilgili kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, "Yaklaşık üç yıldır kulübümüzde sportif koordinatör olarak görev yapan Mehmet Bülent Tulun, 1 Şubat tarihinden itibaren, Almanya altyapı proje koordinatörü olarak Almanya'da göreve başlayacaktır" denildi.

GENÇ YETENEKLERİ GALATASARAY'A KAZANDIRACAK

Bu atama ile Tulun, Başkan Ünal Aysal'ın büyük önem verdiği Almanya'daki projenin başına geçecek. 1,5 yıl önce hayata geçirilen proje kapsamında sarı-kırmızılılar, Almanya'da tesis kuracak. Burada oluşturulacak altyapı ile hem yeni gençler yetiştirilecek, hem de Almanya'daki yetenekli gençler Galatasaray'a kazandırılacak.

TERİM'LE KAVGALIYDI

Hatırlanacağı gibi Galatasaray'da Fatih Terim teknik direktörlük yaptığı dönemde Bülent Tulun, Sportif Koordinatör olarak görev yapıyordu ve araları açıktı. Başkan Ünal Aysal'a yakınlığıyla tanınan Tulun, Fatih Terim'in görevden alınmasından sonra Galatasaray'ın takım otobüsüne binmiş ve tepki toplamıştı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Bülent Tulun Almanya Altyapı Proje Koordinatörü Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement