Bundesliga'nın İlk Kadın Menajeri Kerstin Lasogga - Son Dakika
Spor

Bundesliga'nın İlk Kadın Menajeri Kerstin Lasogga

Bundesliga\'nın İlk Kadın Menajeri Kerstin Lasogga

Hamburg'da forma giyen golcü futbolcu Pierre-Michel Lasoga'nın annesi olan Kerstin Lasogga, Bundesliga'nın ilk kadın menajeri ünvanını taşıyor.

15.01.2014 10:15  Güncelleme: 10:49

Almanya Bundesliga takımlarından Hamburg'da forma giyen 22 yaşındaki Pierre-Michel Lasoga, 12 maçta attığı 9 golden çok annesi ile gündeme geliyor.

BUNDESLIGA'NIN SERT ANNESİ

Alman Bild Gazetesi'nin 'Poker Anne Lasogga ile asla' ve 'Bundesliga'nın sert annesi'' manşetleri ile duyurduğu Kerstin Lasogga, Bundesliga'nın ilk kadın menajeri ünvanını da taşıyor.

OLIVER RECK'LE EVLENDİ

Hamburg takımı Pierre Lasogga için Herta Berlin'e kiralama bedeli olarak satın alma opsiyonsuz 500.000£ ücret ödedi ve bu anlaşma da anne Lasogga'nın katkısı yadsınamayacak kadar fazla. Bundesliga'nın renkli simalarından olan Kerstin Lasogga, Schalke 04 takımının eski kalecisi Oliver Reck ile evlendi ve futbol dünyasının içinde olduğunu bir kez daha herkese göstermiş oldu.

TRANSFER DEDİKODUSUNA SEBEP OLDU

En son olarak Wolfsburg takımının kamp yaptığı oteli ziyaret eden Kerstin Lasogga, Wolfsburg ve Pierre arasında bir transfer spekülasyonuna sebeb oldu. Bunun üzerine Wolfsburg menejeri Klaus Allofs 'Ziyaretin bizimle bir ilgisi yok, eğer Pierre-Michel ile ilgilenseydik, böyle bir şey yapmazdık.' dedi.

 


Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Bundesliga'nın İlk Kadın Menajeri Kerstin Lasogga - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement