Bursaspor'da Zirve Hesapları - Son Dakika
Spor

Bursaspor'da Zirve Hesapları

Bursaspor\'da Zirve Hesapları

Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Erkan Kamat, birkaç maç üst üste kazanarak iyi yerlere gelmeye hedeflediklerini ifade ederek, sezon sonunda üst sıralarda yer alacaklarını söyledi.

22.02.2013 20:28

Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Erkan Kamat, birkaç maç üst üste kazanarak iyi yerlere gelmeye hedeflediklerini ifade ederek, sezon sonunda üst sıralarda yer alacaklarını söyledi.

Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Erkan Kamat, kulübün resmi televizyonuna açıklamalarda bulundu. Gaziantep deplasmanından galibiyetle ayrılmak istediklerini belirten Kamat, takımın çok iyi hava yakaladığının altını çizdi.

Kamat, zirve mücadelesinde rakiplerini yenmeleri gerektiğini vurgulayarak, "Hikmet hoca göreve başlamadan önce 9 tane beraberliğimiz var. Talihsiz şekilde maçlar kaybettik. Çok iyi oynadığımız maçlarda da puan kaybettik. O puanları alsaydık Galatasaray ile birlikte zirvede yer alabilirdik. Ama yinede şansımız devam ediyor. 2. sıradaki Fenerbahçe ile aramızda 3 puan fark var. Birbirimizle oynadığımız maçlar çok önemli. O maçları kayıpsız geçmemiz gerekir. Zirve mücadelesindeki rakipleri yenerseniz avantaj elde edersiniz. Biz alt taraftaki takımlarla yarışmıyoruz. Onlarla oynanan maçları da kazanmak zorundayız. Birkaç maç üst üste kazanırsak çok daha iyi yerlere gelebiliriz" dedi.

"SEZONU ÇOK İYİ YERDE BİTİRECEĞİZ"

Futbolcularının çok istekli olduğun altını çizen Kamat, "Oyuncu kalitemiz çok iyi. Çok istekliler. Sezon sonunda çok iyi yerde bitireceğimize inanıyorum. Bunun için mücadele ediyoruz" diye konuştu.

"TARAFTARIN COŞKULU OLMASI FUTBOLCULARI MOTİVE EDİYOR"

Taraftarın coşkulu olması gerektiğini dile getiren Kamat, "Maçlardan 1 buçuk saat önce stadyuma gidiyoruz. Maça giderken stadın dışındaki taraftarların heyecanını görebiliyoruz. Bu durum otobüsteki oyunculara motive ediyor. Bu durumu Elazığspor maçında gördük. Taraftarlarımız bizi maç öncesi çok iyi karşıladı. Futbolcular bu desteklemenin altında kalmaması gerekiyor. Sahaya çıktıklarında taraftarı için mücadele etmesi gerekir" şeklinde konuştu.

"ALT YAPIDAKİ FUTBOLCULARIN HIRSLARI GÖZLERİNDEN OKUNUYOR"

Alt yapıdaki futbolcular hakkında da açıklamada bulunan Kamat, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Alt yapıdaki futbolcularımızın heyecanı gözlerinde okunuyor. Her hafta ilk 11'de oynamayan futbolcularımız ile alt yapıdaki futbolcularımız maç yapıyor. A2 takımı 2 haftadır bu maçı kazanıyor. Çok hırslılar. O bile ayrı keyif veriyor. İnşallah oradan genç oyuncularımızı A takımımıza kazandırırız. Hikmet hocada alt yapıya önem veriyor. İnşallah birkaç futbolcuyu A takıma kazandıracağız." - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Bursaspor'da Zirve Hesapları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement