Bursaspor Divan Kurulundan İftar - Son Dakika
Spor

Bursaspor Divan Kurulundan İftar

Bursaspor Divan Kurulundan İftar

Bursaspor camiasının önde gelen isimleri, düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

13.08.2012 22:53

Bursaspor camiasının önde gelen isimleri, düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi. İftar yemeğine çok sayıda davetli katıldı.

Bursa Divan Kurulu'nun düzenlediği iftar yemeğine Bursaspor Genel Sekreteri İlhan Uslu, Dış İlişkilerden Sorumlu Asbaşkan ve Federasyon Temsilcisi İrfan Koç, Basın Sözcüsü ve Taraftarlardan Sorumlu Yönetici Selçuk Eren, Bursaspor Hukuk Kurulu Başkanı Avukat Öztürk Yazıc, Futbolculardan Teteh Bangura, Ömer Erdoğan Hakan Aslantaş, İbrahim Öztürk, Musa Çağıran, Teknik Direktör Yardımcası Mutlu Topçu, AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ve çok sayıda davetli katıldı. Yılda dört kez toplandıklarını belirten Bursaspor Divan Kurulu Başkanı Kadir Şenkaya, "Bugün varız. Yarın ne olacağımız belli değil. Böyle programlarda gelipte birbirimizi görmemiz bambaşka bir şey. Bu toplantılara değer vermemiz gerekiyor. Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı beni aradı. Bu akşam yurt dışına çıkıyor. Bursaspor ile ilgili bir seyahati var. O yüzden gelemediğini ifade etti. Hocamızın da bir mazereti var. Dişi ağrıyormuş bu yüzden gelemedi" dedi.

Perşembe günü Kups maçındaki galibiyetten dolayı Ertuğrul Sağlam'a teşekkür eden Şenkaya, "Pazar günü oynanacak lig maçında kendilerine başarılar diliyorum. Sonra Avrupa maçı oynayacaklar. O maçta da bize mutluluk yaşatacaklardır. Bursaspor'dun büyük yok" ifadelerini kullandı. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Bursaspor Divan Kurulundan İftar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement