Bursaspor Kafilesi Antalya'ya Hareket Etti - Son Dakika
Spor

Bursaspor Kafilesi Antalya'ya Hareket Etti

Bursaspor Kafilesi Antalya\'ya Hareket Etti

Spor Toto Süper Lig'in 30.haftasında deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşacak olan Bursaspor, Antalya'ya hareket etti.

20.04.2013 15:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşacak olan Bursaspor, Antalya'ya hareket etti.

Yeşil-beyazlı ekip, Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında yarın deplasmanda Antalyaspor'un konuğu olacak. Yeşil-beyazlı kafile Yenişehir Havalimanı'ndan saat 15.00'de özel bir uçakla Antalya'ya hareket etti. Kafilede, kulüp başkanı İbrahim Yazıcı'nın yanı sıra yönetim kurulu üyeleri ve davetliler yer aldı.

Önemli bir maç için Antalya'ya gittiklerini ifade eden Tuncay Şanlı, "Avrupa adına bu maçı kazanmak zorundayız. Zor bir akım ile oynayacağız. Onların kalitesini biliyorum. Biz yeteneklerimizi sahaya yansıttığımız zaman istediğimizi alıyoruz. Keyifli bir maç olacağını düşünüyorum. İnşallah dönüşümüzde güzel olur" dedi.

Tecrübeli defans oyuncusu Gökçek Vederson ise "Zor bir deplasman. Bu hafta güzel çalıştık. İnşallah bu maçı kazanacağız. Çünkü hedefimiz UEFA kupasına katılabilmek" diye konuştu.

Bursaspor'da sarı kart cezalısı konumunda bulunan Musa Çağıran dışında eksik futbolcu bulunmuyor. 20 futbolcunun yer aldığı yeşil-beyazlı kafilede şu isimler yer alıyor:

" Scott Carson, Harun Tekin, İbrahim Öztürk, Serdar Aziz, Anton Ferdinand, Maurice Edu, Pablo Batalla, Sebastian Pinto, Fernando Belluschi, Gökçek Vederson, Ferhat Kiraz, Murat Yıldırım, Bekir Sevgi, Şener Özbayraklı, Okan Deniz, Michael Basser, Ömer Erdoğan, Stanislav Sestak, Tuncay Şanlı, Hakan Aslantaş." - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Bursaspor Kafilesi Antalya'ya Hareket Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement