Büyükaydın: Başkan adaylarına Seslendi - Son Dakika
Spor

Büyükaydın: Başkan adaylarına Seslendi

Büyükaydın: Başkan adaylarına Seslendi

Trabzonspor Futbol Şube Sorumlusu Büyükaydın,Başkan adaylarının takım ve teknik ekibin performansını etkileyecek söylemlerden kaçınmaları gerekiyor.

03.05.2013 17:41  Güncelleme: 11:42

Trabzonspor Futbol Şube Sorumlusu Yılmaz Büyükaydın, ligin üst sıralarında yer bulabilmeleri için Kayserispor maçında tek hedeflerinin galibiyet olduğunu söylerken, "Başkan adaylarının takım ve teknik ekibin performansını etkileyecek söylemlerden kaçınmaları gerekiyor" dedi.

Ligde 3 hafta üst üste aldıkları galibiyetlerin kedilerine önemli bir yükseliş sağladığına dikkati çeken Yılmaz Büyükaydın, şöyle devam etti:

"Bu çıkışımızı sürdürmek amacındayız. Ligin kalan maçlarının tamamını aynı ciddiyetle oynayarak galibiyetle kapatmayı istiyoruz. Teknik heyet ve oyuncu kadromuzun tamamı bu anlayış içerisinde çalışmalarına devam ediyor. Kayseri'de de seriyi sürdürebilirsek önümüz daha da açılacak."

Bu sezonda en önemli hedeflerinin Ziraat Türkiye Kupası olduğunu dile getiren Yılmaz Büyükaydın, bu hedefin ligdeki devamlılığı geri plana itmeyeceğini anlatırken şunları söyledi:

"Ligdeki performansımız ister istemez kupa hedefini daha öncelikli hale getirdi. Yarı finalin rövanşında elde edeceğimiz galibiyetle finale yükselmek, ardından da kupayı müzemize taşıyarak biraz olsun taraftarlarımızın gönlünü almak istiyoruz. Ancak bu lig maçlarını geri plana atacağımız anlamına gelmemeli. Ligde de kupada da hedefimiz hep kazanmak olacak."

KONGRE SÜRECİ TAKIMI ETKİLEMESİN

Yönetim kurulunun aldığı olağanüstü genel kurul kararının takıma yansımaması için herkesi azami gayreti göstermesi gerektiğini ifade eden Büyükaydın, bu konuda şöyle konuştu:

"Aday adayları çalışmalarına başlamış durumdalar. Burada şu ana kadar gerekli hassasiyetin gösterildiğini görüyoruz. Bizim bu noktadaki tek ricamız, propaganda sürecinde takımla teknik ekibi etkileyebilecek söylem ve eylemlerde dikkatli olunması yönündedir. Bu taktirde elbette tüm aday adayları plan ve projelerini toplumla paylaşmalıdır." - Trabzon

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Büyükaydın: Başkan adaylarına Seslendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement