Çakar: Terim'i Her Tarafından Öpüyorum - Son Dakika
Spor

Çakar: Terim'i Her Tarafından Öpüyorum

Çakar: Terim\'i Her Tarafından Öpüyorum

Eski hakem ve futbol yorumcusu Ahmet Çakar, Fatih Terim'e sevgi gösterisinde bulunurken Bülünt Tulun'a tepki gösterdi.

24.10.2013 09:46  Güncelleme: 10:28

Devler Ligi'nde Kopenhag'ı Arena'da konuk eden Aslan, ilk 45 dakikasında müthiş oynadı ve attığı gollerle sahadan 3-1 galip ayrıldı. Sarı-kırmızılılara galibiyeti getiren golleri Melo, Sneijder ve Drogba attı. Bu galibiyetle birlikte Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'ndeli ilk 3 puanını aldı.

TERİM-TULUN KAVGASI

Maçın ardından Beyaz TV'de yayınlanan "Derin Futbol" adlı programda Galatasaray'ın 3-1'lik Kopenhag galibiyeti değerlendirilirken yorumcular sarı-kırmızılı takımın müthiş oyunundan övgüyle bahsetti. Konu Fatih Terim ile Bülent Tulun arasında yaşanan gerilime gelince Ahmet Çakar, ilginç bir ifade kullanarak "Terim'i her yerinden öpüyorum" dedi.

ÇAKAR: TERİM'İ HER TARAFINDAN ÖPÜYORUM

Rasim Ozan Kütahyalı ile birlikte Terim-Tulun arasında yaşanan küskünlüğü tartışan Ahmet Çakar, "Fatih Terim'i yanlış yaparsa eleştiririm. Tulun'u değil Florya'ya, Florya'nın bağlı olduğu tesislere girmemesini bile engellemişse buradan Fatih Terim'in her tarafını öpüyorum.Aramızda 10 yaş fark vardır ama alnını yanaklarını her yerini öpüyorum. İyi yapmış Fatih Terim. Az bile yapmış. Bana hayvan deyin, eşek deyin. Ben içi dışı bir olan adamım" ifadelerini kullandı.

Çakar'ın, "Terim'i her tarafından öpüyorum" sözleri karşısında şaşkınlığını gizlemeyen Kütahyalı, yuh çekti ve gülerek tepki verdi.

ERTEM ŞENER'İ HATIRLATTI

Ünlü spiker Ertem Şener'in 2009 yılında dünya devi Manchester United'ı deplasmanda 1-0 mağlup eden Beşiktaş'ın kalesini koruyan Rüştü'ye yönelik sözleri hafızalardan hala silinmedi.

Maçı anlatan Ertem Şener, 1-0'lık skor karşısında Beşiktaş'ın kalesini saran Manchester ataklarını kesen Rüştü için ilginç kelimeler kullanmıştı. Hatta ünlü spiker durumu o kadar ileriye götürmüştü ki; bir pozisyonda kurtardığı top sonrası Rüştü'ye yönelik olarak "Ellerinden öpüyorum Rüştü, her yerinden öpüyorum, her yerinden, aslanım Rüştü" ifadelerini kullanmıştı.

Ahmet Çakar da, Terim için "Her yerinden öpüyorum" ifadesiyle akıllara Ertem Şener'i getirdi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Çakar: Terim'i Her Tarafından Öpüyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement