Canik Belediyespor-Ceyhan Belediye Maçının Ardından - Son Dakika
Spor

Canik Belediyespor-Ceyhan Belediye Maçının Ardından

Canik Belediyespor-Ceyhan Belediye Maçının Ardından

Türkiye Kadınlar Basketbol 1.Ligi'nin (TKBL) 17.haftasında Canik Belediyespor evinde karşılaştığı Ceyhan Belediyesi'ne 74-80 mağlup oldu.

09.02.2013 20:27

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi'nin (TKBL) 17. haftasında Canik Belediyespor evinde karşılaştığı Ceyhan Belediyesi'ne 74-80 mağlup oldu. Canik Belediyespor Baş Antrenör Seyit Ahmet Sözen, takımıyla çıktığı ilk maçında mağlubiyetle başladı.

Takımının başında ilk maçına çıkan Canik Belediyespor Baş Antrenörü Seyit Ahmet Sözen, "Bugün iyi maç oldu. Zaman zaman oyundan kopmamaya çalıştık. Çalıştıklarımızı sahaya yansıtmaya çalıştık. Fakat şans faktörü de devreye girence bugün olmadı. Ama bugün oynadığımız oyun ilerisi için büyük umutlar verdi" dedi.

Her geçen gün daha iyi oynadıklarını belirten Canik Belediyespor Yardımcı Antrenörü Ekin Baş, "Her geçen gün daha iyi oynuyoruz. Ama bunu skora da yansıtmamız lazım. İyi oynayıp kaybetmek bir yere kadar olur ama kazanmak gerekiyor. Bunu da yapacak gücümüz var. Samsun Basketbol maçıyla birlikte galibiyet serimize başlamak istiyoruz" diye konuştu.

Maçta zaman zaman hatalar yaptıklarını ifade eden Canik Belediyesporlu oyuncu Melike Bakırcıoğlu, "Maçın genelinde iyi mücadele ettik. Bu maçta hataları kaldıracak bir maç değildi. Ceyhan Belediyespor güçlü bir rakip. Biz ev sahibi avantajımızı iyi kullanamadık ve yaptığımız basit hatalardan dolayı maçı kaybettik. Önümüzdeki Samsun Basketbol maçı var. Bu maçı unutup Samsun Basketbol maçını kazanacağımızı düşünüyorum" şeklinde konuştu.

CEYHAN BELEDİYE CEPHESİ

Hedeflerinin Play Off'lara kalmak olduğunu belirten Ceyhan Belediye Baş Antrenörü Atilla Keskin, "Kazandığımız için çok mutluyuz. Canik Belediyesi'nin zor bir deplasman olduğunu biliyoruz. Maçın başında biraz tutuk başladık ama daha sonralarında kendimizi bulduk. İkinci yarının başında savunmamız iyiydi. Son periyotta biraz sıkıntıya girdik ama oyuncularımız güzel mücadele etti. Hedefimiz play off'lara katılmak. Bu maç bizim için hedef maçtı ve aldık" derken, Canik Belediyesporlu oyuncu Ceyhan Kozluca'da, Ligdeki yerleri için önemli bir maç olduğunu ve kazandıkları için mutlu olduğunu söyledi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Canik Belediyespor-Ceyhan Belediye Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement