Çaykur Rizespor, sahasında Konyaspor'u 2-1 mağlup etti! Fenerbahçe-Galatasaray maçının önemi daha da arttı - Son Dakika
Spor

Çaykur Rizespor, sahasında Konyaspor'u 2-1 mağlup etti! Fenerbahçe-Galatasaray maçının önemi daha da arttı

Çaykur Rizespor, sahasında Konyaspor'u 2-1 mağlup etti. Böylece hafta sonu oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray maçının önemi daha da arttı. Yeşil-beyazlılar, Fenerbahçe'nin derbiyi kazanması durumunda 2. sırayı sarı-lacivertlilere kaptıracak.

09.04.2022 18:12  Güncelleme: 18:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çaykur Rizespor ile Konyaspor, Süper Lig'in 32. haftasında Çaykur Didi Stadı'nda karşı karşıya geldi. Mücadeleyi Karadeniz ekibi, 2-1'lik skorla kazandı.

KONYASPOR MAÇI 9 KİŞİ TAMAMLADI

Çaykur Didi Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada ev sahibi takım 2-1'lik skorla kazandı. Konyaspor, 26. dakikada Zymet Bytyqi'nin golüyle öne geçerken; 43'te Yannick Bolasie skora dengeyi getirdi. Konyaspor'da Amilton, 69'da takımını 10 kişi bıraktı. Rizespor'da 77. dakikada Joel Pohjanpalo takımını galibiyete taşıdı. Konyaspor'da 90+6'da da Rahmanovic kırmızı kart görürken, Konyaspor maçı 9 kişi tamamladı.

Konyaspor'a Rize'de soğuk duş! Fenerbahçe için artık Galatasaray maçı bir derbiden fazlası

FENERBAHÇE, GALATASARAY'I YENERSE 2. OLACAK

Alınan bu sonucun ardından Rizespor puanını 29 yaparak ligde kalma umutlarını devam ettirdi. Konyaspor ise 58 puanda kaldı. Yeşil-beyazlılar, Fenerbahçe'nin yarın oynanacak Galatasaray derbisini kazanması durumunda 2. sırayı sarı-lacivertlilere kaptıracak.

Konyaspor'a Rize'de soğuk duş! Fenerbahçe için artık Galatasaray maçı bir derbiden fazlası

KAYSERİSPOR 5 MAÇ SONRA KAZANDI

Spor Toto Süper Lig'de 16.00 seansının bir diğer maçında ise Kayserispor, deplasmanda Göztepe'yi 2-1'lik skorla mağlup etti. Kayserispor, bu sonuçla ligde 5 maç sonra kazandı.

Konyaspor'a Rize'de soğuk duş! Fenerbahçe için artık Galatasaray maçı bir derbiden fazlası
Çaykur Rizespor, sahasında Konyaspor\'u 2-1 mağlup etti! Fenerbahçe-Galatasaray maçının önemi daha da arttı

Son Dakika Spor Çaykur Rizespor, sahasında Konyaspor'u 2-1 mağlup etti! Fenerbahçe-Galatasaray maçının önemi daha da arttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement