Chapter 8 için geri sayım başladı! 21 Eylül de Ortaköy Feriye de - Son Dakika
Spor

Chapter 8 için geri sayım başladı! 21 Eylül de Ortaköy Feriye de

Chapter 8 için geri sayım başladı! 21 Eylül de Ortaköy Feriye de

Multiplayer'ın düzenlediği geleneksel hale gelen bu gençlik festivalinde katılımcılar, oyun dünyasının fenomenleri ile tanışma, oyun dünyasının ilk FIFA 20 turnuvasına katılma, teknolojinin son örneklerini deneyimleme, 8 bit pazarı konsepti ile bulunması zor olan gaming ve geek kültürü...

10.09.2019 16:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Multiplayer'ın düzenlediği geleneksel hale gelen bu gençlik festivalinde katılımcılar, oyun dünyasının fenomenleri ile tanışma, oyun dünyasının ilk FIFA 20 turnuvasına katılma, teknolojinin son örneklerini deneyimleme, 8 bit pazarı konsepti ile bulunması zor olan gaming ve geek kültürü ürünlerine ulaşma, ünlü çizerlerin ve içerik üreticilerin katılacağı panellerde hayranı oldukları isimlere soru sorma imkanını yakalayacak.

Monster Enerji İçeceği ana sponsorluğunda tüm gün sürecek Chapter 8'de, ana sahnede internet ünlüleri ile sıradışı formatlar, ilginç oyunlar, Türkiye espor şampiyona finalleri de gerçekleşecek.

10.000'den fazla katılımcının beklendiği Chapter 8'e, Jahrein, WTCN, Kendine Müzisyen, Pinti Panda gibi 100'den fazla ünlü yayıncı katılırken izleyicileri tüm güne yayılan aktivitelerden bazıları ise şöyle;

Chapter 8 Ana Sahnede ;

FIFA 20 çıkmadan bir hafta önce katılımcılarla buluşuyor . PS4 hediyeli FIFA 20 Eşli Katılımcı Turnuvası Finalleri

Influencerlar'ın kendi digital modellemeleri ile yer alacakları güreş oyunu WWE 2K19 Influencer Rumble

Conqueror's Blade Oyunu Influencer Gösteri Maçı

Geliri hayır kurumuna bağışlanacak Chapter 8 Bit Müzayedesi

Duracell ile atık pil geri dönüşüm yarışması (atık pillerden dev bir Multiplayer logosu yapıyoruz)

Tüm Feriye Bahçesine Yayınlan;20'den fazla dükkanın yer alacağı katılımcıları çizgi roman, figür/geek kültürü objeleri, eski gaming aksesuarları gibi ürünlere doyuracak Chapter 8 Bit Pazarı

60+ top class gaming influencerının yer alacağı VIP alanı

En popüler oyunların katılımcı turnuvaları

NBA 2K20 katılımcı turnuvası (Playstation 4 hediyeli)

Playstation VR alanları

Ünlüler, Influencer ve markalar ile Fotoğraf Alanları

Türkiye Magic TG Şampiyonası

FRP.net masaüstü FRP alanı

NeoTroy Games ile masaüstü oyunlar deneyim alanı

Chapter 8 Mini Sahne;

Ünlü çizer, yazar ve koleksiyonerler ile Geek Kültürü Seminerleri (Galip Dursun, Devrim Kunter, Güven Erkin Erkal gibi isimler yer alacak)

"ESPOR VE OYUN KÜLTÜRÜNÜ GLOBAL SEVİYEYE TAŞIMAYI HEDEFLİYORUZ"

Multiplayer kurucu ortağı Merthan Yalçın Chapter'ın espor, oyun dünyası ve yeni nesil açısından önemini şu şekilde açıklıyor:

"Globalde sinema sektörünün iki katı büyüklüğündeki oyun dünyası, Türkiye'deki dev potansiyeline erişmek üzere hızla büyümeye devam ediyor. Her Chapter'da espor ve oyun kültürünün global seviyeye biraz daha yaklaştığını görüyoruz. Evinde oturup dijital dünya içerisine kapanan genç nüfusu yine dijital ortamlarda edindikleri arkadaş toplulukları ile birlikte evlerinden çıkartıp, Chapter 8'de de takip ettikleri fenomenler ile bir araya getiriyor olacağız. Yeni çıkan ve popüler mobil, konsol, PC oyunlarını turnuvalar vasıtasyla oyuncularla buluşturup, bu bağımsız festivalde çok renkliliği ve çok sesliği tüm espor ve teknoloji severler ile kutluyoruz."

Multiplayer, Chapter 8 festivaline fiziki olarak katılamayanlar için çok kameralı ve rejili bir prodüksiyonla twitch kanalında etkinlik boyunca canlı yayında olacak.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Spor Chapter 8 için geri sayım başladı! 21 Eylül de Ortaköy Feriye de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Fenerbahçe Opet, Eczacıbaşı Dynavit'i mağlup ederek lider tamamladı
    22:39 Fenerbahçe Opet, Eczacıbaşı Dynavit'i mağlup ederek lider tamamladı

    Vodafone Sultanlar Ligi 15. hafta erteleme karşılaşmasında Fenerbahçe Opet, sahasında Eczacıbaşı Dynavit'i 3-2 mağlup etti ve normal sezonu lider tamamladı. Eczacıbaşı Dynavit ise üçüncü sırada yer aldı. Maçın salonu TVF Burhan Felek'te oynandı ve toplam süre 118 dakika sürdü.

  • Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu 2023'te büyük başarılar elde etti
    22:05 Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu 2023'te büyük başarılar elde etti

    Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu Başkan Vekili Abdurrahman Akyüz, 2023 yılını tarihi başarılarla kapattıklarını ve 2024'te ulusal ve uluslararası şampiyonalarda büyük madalyalar peşinde olacaklarını belirtti. Akyüz, federasyonun geçen yıl Avrupa Şampiyonası'na ev sahipliği yaparak takım halinde Avrupa şampiyonu olduğunu ve Dünya Wushu Kung Fu Şampiyonası'nda da dünya takım şampiyonluğunu elde ettiklerini söyledi. Ayrıca, Çin'de yapılacak olan dünya şampiyonasına milli takımı göndereceklerini ve 2024 Avrupa Şampiyonası'na da takım oluşturduklarını belirtti.

  • A Milli Kadın Hentbol Takımı Karadağ ve Sırbistan maçlarına galibiyet için çıkacak
    22:01 A Milli Kadın Hentbol Takımı Karadağ ve Sırbistan maçlarına galibiyet için çıkacak

    A Milli Kadın Hentbol Takımı Başantrenörü Costica Buceschi, Avrupa Hentbol Şampiyonası 6. Eleme Grubu'ndaki Karadağ ve Sırbistan maçlarına kesinlikle galibiyet için çıkacaklarını söyledi. Buceschi, takımın Avrupa Şampiyonası'na katılma hedefine ulaşmak için iyi bir oyun sergileyeceklerini belirtti. Milli hentbolcular da Avrupa Şampiyonası'na gitmeyi tek hedef olarak görüyor ve seyircinin desteğinin önemini vurguluyor.

  • Galatasaray, Hatayspor maçı hazırlıklarını tamamladı
    21:43 Galatasaray, Hatayspor maçı hazırlıklarını tamamladı

    Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada Antalya'da, Hatayspor maçı hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı. Antrenman, Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde gerçekleştirildi.

  • Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi
    20:35 Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi

    Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Antalya'da düzenlenen Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi. Sönmez, Alman raket Ella Seidel'i yenerek çeyrek finale adını yazdırdı. Çeyrek finalde Japon raket Moyuka Uchijima ile karşılaşacak olan Sönmez'in performansı Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş tarafından övgüyle karşılandı.

  • Trabzonspor, Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor
    20:31 Trabzonspor, Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor

    Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında deplasmanda oynayacağı Konyaspor maçı için antrenmanlarını sürdürüyor. Abdullah Avcı yönetiminde yapılan antrenmanda futbolcular rejenerasyon, kuvvet, koordinasyon ve çabukluk çalışmaları yaptı. Antrenman şut ve dayanıklılık çalışmasıyla tamamlandı.


Advertisement