"Çifte Kavrulmuş" Sergisi Açıldı - Son Dakika
Son Dakika Logo

"Çifte Kavrulmuş" Sergisi Açıldı

"Çifte Kavrulmuş" Sergisi Açıldı
05.09.2012 23:39

Galatasaray Futbol Takımı'nın geride kalan sezonda kazandığı 18.şampiyonluğu foto muhabirlerinin objektifinden yansıtan "Çifte Kavrulmuş" 18.Şampiyonluk Fotoğraf Sergisi Galatasaray Üniversitesi Kültür ve Sanat Merkezi'nde açıldı.

Galatasaray Futbol Takımı'nın geride kalan sezonda kazandığı 18. şampiyonluğu foto muhabirlerinin objektifinden yansıtan "Çifte Kavrulmuş" 18. Şampiyonluk Fotoğraf Sergisi Galatasaray Üniversitesi Kültür ve Sanat Merkezi'nde açıldı.

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal ile yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra Galatasaray Sportif A.Ş Genel Müdürü Lutfi Arıboğan ve sarı-kırmızılı camiadan çok sayıda davetlinin katıldığı "Çifte Kavrulmuş" 18. Şampiyonluk Fotoğraf Sergisi'nde 18 foto muhabirinin 58 fotoğrafı yer alıyor.

Sarı-kırmızılı takımın şampiyonluğa giden zorlu lig ve Play-off serüvenini foto muhabirlerinin gözünden yansıtan sergide, 2011-2012 sezonu boyunca yapılan Haftanın Basın Fotoğrafı Yarışması'ndan alınan eserlerin yanı sıra Galatasaray Kulübü fotoğrafçılarının çektiği fotoğraflar da sergileniyor.

15 Ekim tarihine kadar açık olacak sergi, pazartesi hariç her gün 10.00 ile 18.30 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

Bu arada Lutfi Arıboğan, sergide fotoğrafları bulunan foto muhabirlerine başarı beratı verdi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor 'Çifte Kavrulmuş' Sergisi Açıldı - Son Dakika


Advertisement