"Cincon" Söylemi Ortalığı Karıştırdı! - Son Dakika
Spor

"Cincon" Söylemi Ortalığı Karıştırdı!

"Cincon" Söylemi Ortalığı Karıştırdı!

Fenerbahçe Asbaşkanı Cihan Kamer'in Galatasaray için kullandığı kelimesi sarı-kırmızılı taraftarları çileden çıkarttı.

07.02.2012 15:40

Kanaltürk ekranlarında yayınlanan Telegol adlı spor programında Fenerbahçe Asbaşkanı Cihan Kamer'in Galatasaray'a atfen kullandığı 'Cincon' kelimesi sarı-kırmızılı taraftarları çileden çıkarttı. Telegol programının moderatürü Serhat Ulueren'in "Buraya ön yargılı gelmişsiniz" şeklindeki söylemine karşı çıkan Kamer, "Ben gelirken yüzlerce tvit geldi. Şöyle bir şey geldi hatta "cincona" deplasmana gidiyorsun diye.. Algılama böyle." ifadelerini kullandı.

Cihan Kamer'in Galatasaray hakkında twitter'den gelen yorumu direkt "cincon" olarak okuması, sarı-kırmızılı taraftarların büyük tepkisine neden olurken; taraftarların büyük bir kısmı kulübü e-mail ve faks yağmuruna tutarak Kamer'e bir tepki verilmesini istedi.

TOROĞLU, FENERBAHÇE'DEN ÖZÜR DİLEDİ

Kanaltürk programında yaşanan önemli gelişmelerinden bir diğeri de yorumcu Erman Toroğlu'nun Cihan Kamer'den Fenerbahçeliler adına özür dilemesi oldu. Daha önce bir programda Aykut Kocaman ile Rıdvan Dilmen'in Orduspor maçı öncesinde Mehmet Ali Aydınlar ile puan pazarlığına girdiğini 'iddia eden' ve bu konuda bir söylemde bulunan Erman Toroğlu'na büyük bir tepki gösteren Kamer, Toroğlu'na tüm Fenerbahçe camiasından özür dilemesi gerektiğini söyledi.

Toroğlu ve Kamer arasında yaşanan tansiyonu yüksek konuşmalar sırasında Toroğlu'na, "Puan pazarlığı cümlesini geri al ve hocadan özür dile" diyen Kamer, büyük ısrarları sonucunda Toroğlu'ndan "Tamam özür diliyorum, peki o zaman ne konuşuldu?" şeklinde bir cevap aldı.

Erman Toroğlu'nu daha önce yapmış olduğu yorumlardan dolayı sert bir şekilde eleştiren Kamer, "Ben, Aykut Kocaman, Rıdvan Dilmen ve Mehmet Ali Aydınlar'ın buluşup buluşmadığını bilmiyorum. Bana bu şekilde bir ithamda bulunma. Bulunursan daha sert konuşurum. Aykut hoca gibi bir adama, ölümüne savaşan bir adama sen puan pazarlığı yaptı diyebilir misin böyle bi lüksün var mı?" şeklinde konuştu.

Kaynak: Sporx.com

Son Dakika Spor 'Cincon' Söylemi Ortalığı Karıştırdı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement