Claudio Taffarel, ABD'den Gelen Teklifleri Değerlendiriyor - Son Dakika
Son Dakika Logo

Claudio Taffarel, ABD'den Gelen Teklifleri Değerlendiriyor

28.04.2016 09:40  Güncelleme: 11:14

Galatasaray'ın kaleci antrenörü Claudio Taffarel, istikrarsız ortamdan rahatsızlık duyduğu için ABD'den gelen teklifleri değerlendirmeye başladı.

Galatasaray'da 5 yıldır kaleci antrenörlüğü yapan Claudio Taffarel'in geleceği netleşmeye başladı. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Brezilyalı kaleci, gelecek sezon ABD Ligi'ne transfer olmaya hazırlanıyor.

TEKLİFLERİ DEĞERLENDİRİYOR

Birçok ABD takımından teklif alan Taffarel'in, Galatasaray'daki istikrarsız ortamdan rahatsızlık duyduğu ve bu nedenle bu teklifleri değerlendirdiği öğrenildi.

Tafo'yu Galatasaray'a yeniden getiren isim Fatih Terim'di ve tecrübeli hocadan sonra Mancini, Prandelli ,Hamza Hamzaoğlu, Mustafa Denizli, Orhan Atik ve Riekerink olmak üzere 6 kişiyle daha çalıştı.

Son Dakika Spor Claudio Taffarel, ABD'den Gelen Teklifleri Değerlendiriyor - Son Dakika


Advertisement