Dağ, Şampiyon Karatecileri Ağırladı - Son Dakika
Spor

Dağ, Şampiyon Karatecileri Ağırladı

Dağ, Şampiyon Karatecileri Ağırladı

Çiftlikköy Belediye Başkanı Metin Dağ Bursa'da düzenlenen 5.Avrupa Shotokan Şampiyonası ve WSKU Dünya Kupası'nda derece elde eden Çiftlikköylü karatecileri makamında ağırladı.

10.10.2013 16:12

Çiftlikköy Belediye Başkanı Metin Dağ Bursa'da düzenlenen 5. Avrupa Shotokan Şampiyonası ve WSKU Dünya Kupası'nda derece elde eden Çiftlikköylü karatecileri makamında ağırladı.

Dünya Shotokan Karate Birliği (WSKU), Dünya Karate Birliği ve Türkiye Karate Federasyonu tarafından Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğindeki organizasyona Çiftlikköy Belediyespor sporcuları damgasını vurmuştu.

Kazandıkları madalyalarla Çiftlikköy ve Yalova'nın ismini çok duyuran karateciler, Belediye Başkanı Metin Dağ'ı makamında ziyaret ederek mutluluklarını paylaştı.

Başkan Dağ, "Gerçekten ortaya koyduğunuz başarı gurur verici. Biz spora destek verirken, önceliğimiz gençlerimizi spora teşvik etmek, spora teşvik ederken de onları kötü alışkanlıklardan kurtarmaktı. Ancak kazanılan bu başarılar bizim ne kadar doğru bir iş yaptığımızı gösteriyor. Sadece sportif başarı olarak değil ilçemizin ismini böylesi önemli turnuvalarda duyurmanız da göğsümüzü kabartıyor. Sizler böyle başarılar kazandıkça biz de size olan desteğimizi arttırarak devam ettireceğiz" dedi. - YALOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Dağ, Şampiyon Karatecileri Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement