Daha ligin yarısına gelmedik! Vitor Pereira'ya ilk ciddi uyarı verildi - Son Dakika
Spor

Daha ligin yarısına gelmedik! Vitor Pereira'ya ilk ciddi uyarı verildi

Başkan Ali Koç'un, Mesut'la problem yaşayan ve sert demeçler veren Pereira'ya uyarı yaptığı öne sürüldü. "Avrupa Ligi için kimse hayal kurmasın" diyen Pereira'nın açıklamalarının, Başkan'ı kızdırdığı belirtildi. Koç, Pereira'nın toplantılardaki diline uyarı yaptı.

24.10.2021 14:32  Güncelleme: 14:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç'tan son gelişmelerin ardından teknik patron Vitor Pereira'ya ilk uyarı geldi. Başkan Koç, gerek Mesut Özil ile ilgili problem gerekse de maç sonundaki açıklamalar ile ilgili uyarıda bulundu.

Daha ligin ilk yarısı bitmedi! Vitor Pereira'ya ilk ciddi uyarı

"BU DURUM SON BULMALI"

Takvim'de yer alan habere göre Pereira ile bir araya gelen Başkan Koç, "Mesut ile aranızda olanlar takıma zarar veriyor. Kendisiyle konuşacağım. Bu durum artık bir son bulmalı" dedi.

Daha ligin ilk yarısı bitmedi! Vitor Pereira'ya ilk ciddi uyarı

"KOZ VERMEMELİSİN"

Pereira'dan demeçlerine de dikkat etmesini belirten Başkan Ali Koç, "Spekülasyonlara sebep olacak kozlar vermemelisin" ifadelerini kullandı.

RAHATSIZ OLDU

Antwerp maçı sonrasında "Aramızda Avrupa Ligi'nde final oynayacağımızı düşünen var mı?" ifadesini kullanan Pereira'nın bu sözü eleştirilere neden olmuştu. Başkan Koç'un bu sözlerden rahatsız olduğu belirtildi.

Daha ligin yarısına gelmedik! Vitor Pereira\'ya ilk ciddi uyarı verildi

Son Dakika Spor Daha ligin yarısına gelmedik! Vitor Pereira'ya ilk ciddi uyarı verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • YALÇIN YILMAZ: sayın başkan luis gustavoyla ferdiyle mesutla kaleci altayla novakla sosayla serdar dursunla hiç bir yere varamayız dost acı söyler sizin iyi niyetinizden çok eminiz ayrıca gustavoya 4 yıldır nasıl tahammül ediliyor hakikaten inanılır gibi değil yazık oluyor koca çınara yıllar oldu 1 tane iyi oynadığımız maç yok bu senede gitti boşa 9 7 Yanıtla
  • syd Hllı: Bir bayan fenerbahçe taraftarı olarak Sayın Ali koç bey kimseyi uyarmayın bence, golcü almamakta hala ısrar eden sizsiniz!!!!!neyi bekliyorsunuz acaba? ocak ayını mı? doğma büyüme Kadıköylüyüm bu yaştan sonra bana takım değiştirteceksiniz.. 0 0 Yanıtla

Advertisement