İbrahimoviç Danimarka'yı Yıktı, 15 Yıllık Kariyeri Bitirdi - Son Dakika
Spor

İbrahimoviç Danimarka'yı Yıktı, 15 Yıllık Kariyeri Bitirdi

İbrahimoviç Danimarka\'yı Yıktı, 15 Yıllık Kariyeri Bitirdi

Zlatan İbrahimoviç, 2 gol atarak İsveç'i EURO 2016'ye gitmesinde büyük rol oynarken Danimarka'nın teknik direktörü Morten Olsen'in istifa etmesine neden oldu.

18.11.2015 02:40  Güncelleme: 10:16

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası elemeleri play-off turunda İsveç'le kendi evinde 2-2 kalarak Fransa'ya gitme şansını kaybeden Danimarka'nın teknik direktörü Morten Olsen, istifa ettiğini açıkladı.

İSTİFA ETTİ

Danimarka Milli Takım Teknik Direktörü Olsen, maçtan sonra yaptığı basın toplantısında, Danimarka'nın 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'na katılamamasının üzüntü verici olduğunu belirterek, tüm sorumluluğun kendisinde olduğunu, bu yüzden de istifa ettiğini söyledi.

15 YILLIK KARİYER BİTTİ

Danimarka Milli Takımı'nın başına 2000 yılında geçen tecrübeli teknik direktör, 15 yıl bu görevi aralıksız yürüttü.

ZLATAN: DANİMARKA'YI EMEKLİYE AYIRDIM

Danimarka 'yı eleyerek EURO 2016'ya katılmaya hak kazanan İsveç 'in yıldızı Zlatan İbrahimovic , maç sonrası gündem olacak açıklamalarda bulundu. Danimarka ile eşleştiklerinde rakipten kendisinin emekli olmasına yönelik açıklamalar yapıldığını hatırlatan İbrahimovic, "Benim emekli olmamı istiyorlardı ancak ben tüm Danimarka'yı emekliye ayırdım." dedi.

"NE İSTEDİĞİMİZİ BİLİYORDUK VE BUNU BAŞARDIK"

Maçı kazandıkları ve turnuvada kaldıkları için çok mutlu olduğunu belirten golcü, "Play-off'a kaldığımız için çok eleştiri aldık. Bizi kimse yeterli görmüyordu ancak biz sabrettik ve daha önce yenemediğimiz, benim gol bile atamadığım Danimarka'yı yenmeyi başardık. Ne istediğimizi biliyorduk ve bunu almayı başardık." diye konuştu.


Kaynak: AA

Son Dakika Spor İbrahimoviç Danimarka'yı Yıktı, 15 Yıllık Kariyeri Bitirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement