Deniz Türüç İçin Resmi Transfer Açıklaması - Son Dakika
Spor

Deniz Türüç İçin Resmi Transfer Açıklaması

İsmi sık sık transferle gündeme getirilen Kayserispor'lu Deniz Türüç için gerçekler ortaya çıktı. Deniz Türüç ile ilgili kimsenin Kayserispor kapısını çalmadığı öğrenildi.

04.04.2017 16:40

Kayserispor'da zaman zaman attığı gollerle dikkat çektikten sonra ismi birçok kulübün transfer listesine girdiği yazılan çizilen Deniz Türüç ile ilgili önemli bilgiler paylaşıldı. Kulübe çok yakın isim, "Deniz ile ilgili kimse kapımızı çalmadı, aramadı sormadı. Bu tür haberleri şaşkınlıkla okuyoruz" diye konuştu.

İsmi Trabzonspor'da geçen Deniz Türüç ile ilgili haberlerin asılsız olduğu ve bu oyuncunun sözleşmesinin 2018 yılına kadar devam ettiği belirtildi.

Diğer yandan üst üstüne ikinci mağlubiyetini alan Kayserispor'da telaş başladı. Gaziantepspor ve Antalyaspor yenilgileri ile birlikte moralleri bozulan sarı kırmızılı ekip, bu hafta sonu oynayacağı Osmanlıspor maçını düşünmeye başladı. Fenerbahçe ile oynayacağı kupa maçının ardından Osmanlıspor ile önemli bir karşılaşmaya çıkacak olan Sergen Yalçın'ın talebeleri, her iki maçtan da galibiyetle ayrılmanın hesabını yapıyor.

MABIALA'YA NE OLDU?

Sarı-Kırmızılılar'da sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Larrys Mabiala'da büyük düşüş yaşanıyor. MLS ekiplerinden Portland Timbers ile 3 yıllık sözleşme imzaladığı haberlerinin ardından eski formundan uzak olduğu gözlenen Mabiala'nın Antalyaspor maçında yaptığı büyük hata da gözlerden kaçmadı.

Kaynak: Sporx.com

Deniz Türüç İçin Resmi Transfer Açıklaması
Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Deniz Türüç İçin Resmi Transfer Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement