Denizlispor'da Olağanüstü Kongreye Doğru - Son Dakika
Spor

Denizlispor'da Olağanüstü Kongreye Doğru

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Bank Asya 1.Lig ekiplerinden Denizlispor'a kulüp başkanı olacak bir "yiğit" aradıklarını söyledi.

19.06.2012 15:56

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Denizlispor'a kulüp başkanı olacak bir "yiğit" aradıklarını söyledi.

Osman Zolan, gazetecilere yaptığı açıklamada, belediye olarak Denizlispor'a her zaman destek verdiklerini, vermeye de devam edeceklerini belirtti.

Olağanüstü genel kurulun bu akşam yapılacağını anımsatan Zolan, "Takıma desteği sadece belediyenin üzerine bırakmak doğru değil. Bir arkadaşımız seçildiği zaman biz ona destek vermeye devam edeceğiz. Bizim için kimin seçildiğinin hiçbir önemi yok. Önemli olan Denizlispor'un kazanması" diye konuştu.

Bugün akşama kadar kulüp başkanlığı için bir adayın çıkmasını ümit ettiklerini dile getiren Zolan, "Denizlispor'a kulüp başkanı olacak bir yiğit arıyoruz. O yiğitten akşama kadar bir ses çıkmasını bekliyoruz. Denizlispor bu şehrin markasıysa bir seferberlik ilan edilir ve bu takım sahipsiz bırakılmaz. Yöneticilik vasfı olan, futboldan anlayan bir kişi çıkıp bu takımın başına geçecektir" ifadelerini kullandı.

Muhabir: Mustafa Çiftçi/ Mustafa Dermencioğlu/ Ali Rıza Karasu/ Ramazan Ercan

Yayıncı: Hüseyin Doğru - DENİZLİ

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Denizlispor'da Olağanüstü Kongreye Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement