Diagne yeniden Galatasaray'da! İşte transferin ayrıntıları - Son Dakika
Spor

Diagne yeniden Galatasaray'da! İşte transferin ayrıntıları

Kiralık gitttiği Brugge'de kadro dışı kalan Diagne'nin geri dönüş isteği, oyuncunun piyasa değerinin düşmemesi için sarı kırmızılı yönetim tarafından kabul edildi. Mbaye Diagne, ikinci yarından itibaren Galatasaray forması giyecek.

24.12.2019 08:43  Güncelleme: 11:28

Galatasaray'ın sezon başında Club Brugge'e kiraladığı Mbaye Diagne ligin ikinci yarısından itibaren Galatasaray forması giyecek. Belçika temsilcisi, teknik direktör Philippe Clement ile yaşadığı gerginlik nedeniyle kadro dışı bırakılan Senegalli futbolcu ile yolları ayırma kararı almıştı.

Galatasaray ise Brugge'ün bu kararına "Kontrat altındaki tüm şartları karşılayın" yanıtı verirken Belçika ekibi de sözleşmedeki kiralama bedelini karşılamayı kabul etti. Böylece, Brugge'ün sezon sonunu beklemeden ayrılık kararı aldığı Diagne'nin ise Galatasaray'a dönmesi kesinleşti.

ASLAN ARTIK ÇİFT FORVET

BU gelişmeler üzerine oyuncunun menajeri Claudio Druetta İstanbul'a geldi. G. Saray yönetimi, 10 milyon Euro bonservis bedeli ödeyip önemli bir yatırıma imza attığı Diagne'nin kadro dışı kalmasının değerini düşürme olasılığı da göz önüne alarak Senegallinin dönüşünü, kulübün şartları ve finansal fair play de göz önüne alınarak onayladı. Diagne, ocak ayından itibaren sarı kırmızılılar ile yeniden antrenmanlara başlayacak.

YENİ FORVET İKİLİSİ FALCAO-DIAGNE

Galatasaray'da ligin 2.yarısında Galatasaray'ın forvet hattı Falcao-Diagne ikilisinden oluşacak. Böylece, ocakta kadroda önemli bir değişime imza atmak isteyen G.Saray'da ara transfer döneminde forvet takviyesi yapılmayacak.

Diagne yeniden Galatasaray\'da! İşte transferin ayrıntıları
Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Spor Diagne yeniden Galatasaray'da! İşte transferin ayrıntıları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (19)

  • andsmero: tükürdünüzü yalarsınız böyle kedicikler 54 14 Yanıtla
    Andsermoya: Klavye faresi seni 4 24
  • kamil: Terime yeni yıl hediyesi almışlar. Terimin oyuncağı, hayırlı olsun. 49 6 Yanıtla
  • Andsmeroya: Uefa Kupasi - Süper Kupasi almis Galatasaraya rajon kesmek, ayar vermek senin haddine degil. Bizi herkes tanir seni hic kimse. 10 39 Yanıtla
    Çavuşoğlu: Bu biraz züğürt tesellisi gibi olmuş 20 4 Yannis: Bizimle digilsın 17 1 19: hehe 6saray bebesi. 0 0
  • Sahin karadağ : Gelsin ikili forvet ile belki üç maçta bir gol atariz. Atamasak bile en azından pozisyona gireriz. Böyle rezil bir futbolu hayatım boyunca görmedim. Sonumuz iyi değil 13 2 Yanıtla
  • Saffet : Falkatomun suyumu çıktı, bir villa bir de spor otomobil alın oynasın falkatom 10 4 Yanıtla
  • TUNÇ06: PARALARI BOL DAGITIN NASILSA HESAP SORAN YOK.... 9 5 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement