Diyarbakırspor, Gölcük Deplasmanına Gitti - Son Dakika
Spor

Diyarbakırspor, Gölcük Deplasmanına Gitti

Diyarbakırspor, Gölcük Deplasmanına Gitti

Diyarbakırspor, deplasmanda oynayacağı Gölcükspor maçı için uçakla İstanbul'a uçtu. Takım oradan da karayolu ile Kocaeli'ye geçecek.

19.09.2014 19:37

Spor Toto 3.lig 2. Grup takım Diyarbakırspor, deplasmanda oynayacağı Gölcükspor maçına tam kadro hazırlıklarını tamamlayıp uçakla İstanbula gitti oradan da kara yoluyla Kocaeli'nin Gölcük ilçesine gidecek.

Yeşil – Kırmızılı takım, ilk galibiyetini almanın hesaplarını yapıyor. Hafta boyunca Seyrantepe tesislerinde yapılan idman ısınma hareketleri ve düz koşu ile teknik taktik, teknik heyet daha sonra çift kale maç yaptırdı.

Başkan Feyzi İlhanlı'nın da saha kenarında izlediği idmanda futbolcuların hırslı ve istekli olması dikkat çekerken, teknik heyet yapılan pas hatalarına dikkat çekerek, futbolculardan tempoyu yükseltmelerini ve pas hatalarını en aza indirmelerini istedi.

Erhan Kurt'un cezasını tamamlaması ve Ali Setirekli'nin iyileşmesi nedeniyle takım, Cumartesi günü deplasmanda yapacağı Gölcükspor maçına tam kadro hazırlandı. Diyarbakırspor'da ana hedefin Gölcükspor karşısında galibiyet olduğu belirlendi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Diyarbakırspor, Gölcük Deplasmanına Gitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement