Dünya Devleri İngiliz Yıldızın Peşine Düştü - Son Dakika
Spor

Dünya Devleri İngiliz Yıldızın Peşine Düştü

Dünya Devleri İngiliz Yıldızın Peşine Düştü

Leicester City'nin üç yıl önce İngiltere League One takımlarından Fleetwood Town'dan sadece 1 milyon 250 bin Euro karşılığında transfer ettiği Jamie Vardy, attığı gollerle Premier Lig'e damga vurdu.

20.03.2016 17:59

Leicester City'nin üç yıl önce İngiltere League One takımlarından Fleetwood Town'dan sadece 1 milyon 250 bin Euro karşılığında transfer ettiği Jamie Vardy, attığı gollerle Premier Lig'e damga vurdu. Forma giydiği 17 maçta 15 gol, 5 asistlik performansıyla göz kamaştıran 28 yaşındaki santrafor, takımının liderlik koltuğuna oturmasını sağladı.

Jamie Vardy'nin bu performansı İngiltere'nin dev kulüplerinin de dikkatinden kaçmadı. İlk olarak Manchester City'nin radarına giren golcü futbolcu, şimdi de Chelsea'nin gündeminde… Bu sezon gol yollarında sıkıntı yaşayan ve Diego Costa'ya alternatif olarak alınan Radamel Falcao'dan istediği verimi alamayan Chelsea, İngiliz forvet için düğmeye bastı.

Tarihinin ben başarılı sezonunu geçiren Leicester City'nin satmaya sıcak bakmadığı Jamie Vardy için Chelsea ve Manchester City'nin devre arasında 30 milyon Euro'yu gözden çıkardığı öğrenildi. En büyük silahını kaybetmek istemeyen Leicester City'nin de Ocak ayında başarılı forvet ile masaya oturacağı ve yüksek ücretli yeni bir sözleşme imzalamanın yollarını arayacağı belirtildi.

Premier Lig'de art arda maçta da gol atarak Manchester United'ın eski golcüsü Ruud van Nistelrooy'un rekorunu kıran Jamie Vardy, bu sezon gösterdiği performansla İngiltere Milli Takımı'na da yükselmeyi başardı.

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Dünya Devleri İngiliz Yıldızın Peşine Düştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement