Dünya Savaş Sanatları Oyunları - Son Dakika
Spor

Dünya Savaş Sanatları Oyunları

Dünya Savaş Sanatları Oyunları

Karate branşında bir altın, bir bronz madalya elde eden Türkiye, muay thai yarı final maçında İbrahim Gıydırır ile madalya arayacak

21.10.2013 11:48

Dünya Savaş Sanatları Oyunları'nda, karate branşında bir altın, bir bronz madalya kazanan Türkiye, muay thai yarı final maçında İbrahim Gıydırır ile madalya arayacak.

Rusya'nın Saint Petersburg kentinde devam eden oyunlara 6 dalda, 17 sporcuyla katılan Türkiye, bayanlar karate 50 kiloda Serap Özçelik ile altın,  55 kiloda ise Tuba Yenen ile gümüş madalya kazandı.

Oyunlarda bugün yapılacak müsabakalarda bayanlar karate 68 kiloda Seyda Hafsa Burucu, 3 karşılaşmaya çıkacak. Burucu, ABD'li Cheryl Imberly Murphy, Yeni Zelendalı Charlotte Munro ve Polonyalı Kamila Mariaana Warda ile tur atlama mücadelesi verecek.

Erkekler karate +84 kiloda Enes Erkan ise Azerbaycanlı Şahin Atamov ve Faslı Moatassim El Fouzarı ile karşılaşacak.

Bayanlar kick boks 52 kiloda Zehra Gülgen, Hırvat Valentina Balazinec ile, erkekler 81 kiloda Serhat Demirci, Polonyalı Micha Maciej Maczka'yla, 67 kiloda Kenan Günaydın ise Faslı Mohamed El Boukhari ile karşı karşıya gelecek.

Günün madalya mücadelesinde, erkekler muay thai 91 kiloda İbrahim Gıydırır, İtalyan Emidio Barone ile yarı final maçına çıkacak. - Moskova

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Dünya Savaş Sanatları Oyunları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement