Ebrar Karakurt ortalığı ayağa kaldırdı! Son dakika golüne kendine has tarzıyla çılgınlar gibi sevindi - Son Dakika
Spor

Ebrar Karakurt ortalığı ayağa kaldırdı! Son dakika golüne kendine has tarzıyla çılgınlar gibi sevindi

İtalya'nın Novara ekibinde kariyerine devam eden Milli voleybolcumuz Ebrar Karakurt, A Milli Futbol Takımı'nın son saniyede attığı gole çılgınlar gibi sevindi. Ebrar, İtalya'daki evinde "Burak, gool" tezahüratıyla sevindi. Ebrar, A Milli Takımı'nın formasını ve Stefan Kuntz'un ağladığı anları da sosyal medya hesabında paylaştı.

12.10.2021 10:28  Güncelleme: 10:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

A Milli Futbol Takımımız'ın Letonya zaferi, Ebrar Karakurt'u sevince boğdu, duygusal anlar yaşattı. Ebrar maçı heyecan içinde takip etti. İtalya'da Novara takımında kariyerini sürdüren ve son zamanlarda performansıyla dikkat çeken Milli voleybolcumuz, evini "Burak" diye inletti.

Ebrar Karakurt ortalığı yıktı! Kendine has tarzıyla çılgınlar gibi sevindi

"MODUMUZ BU"

Ebrar, çılgınlar gibi sevinç yaşadığı anları paylaştı. Zaferin ardından A Milli Futbol Takımı formalı fotoğrafını ve yüreğine dokunan Stefan Kuntz'un gözyaşlarına da yer verdi.

Ebrar Karakurt ortalığı ayağa kaldırdı! Son dakika golüne kendine has tarzıyla çılgınlar gibi sevindi

Son Dakika Spor Ebrar Karakurt ortalığı ayağa kaldırdı! Son dakika golüne kendine has tarzıyla çılgınlar gibi sevindi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Ergin Yıldız: Zorlama,öyle dur çirkinsin herhalinle.. 41 67 Yanıtla dopdogrucudavutt : Senden daha çirkin! olamaz.. 52 38
  • Ahmet Hurşit: Defol git Siciliyaya Pompei kavmi senin atandır sen Türk değilsin 1 2 Yanıtla

Advertisement