Efsane Golcü Alkol Batağında, Kızı Striptiz Kulübünde - Son Dakika
Spor

Efsane Golcü Alkol Batağında, Kızı Striptiz Kulübünde

Eski İngiliz futbolcu Paul Gascoigne'in kızı Bianca, önce striptiz kulübünde çalışmaya başladı sonra da sosyal medya fenomeni oldu.

13.04.2016 09:32  Güncelleme: 10:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Attığı gollerle ve oynadığı müthiş futbolla bir döneme damgasını vuran eski İngiliz futbolcu Paul Gascoigne'in kızı Biancha, önce striptiz kulübünde çalışmaya başladı sonra da sosyal medya fenomeni oldu.

BABASI ALKOL BATAĞINDA KENDİSİ STRİPTİZ KULÜBÜNDE

90'lı yıllara damga vuran sonra ise alkol batağına saplanan efsanenin kızı Bianca Gascoigne, sosyal medyanın en meşhur kadınlarından biri oldu. Londra'da bir striptiz kulübünde çalışmaya başlayan Bianca, paylaştığı fotoğraflarla şimdiden beğeni rekorları kırdı.

MÜDÜRLÜK YAPIYOR

Aslında pop şarkıcısı olmak üstediğini söyleyen Bianca, ünlü televizyon dizisi Love Island (Aşk Adası) ile şöhret kapılarını aralamıştı. Daha sonra X-Factor'da yarışmacı olan ve kaybeden Bianca, son dönemde bazı dizilerde ufak tefek roller alıyordu. Bianca, son olarak Londra'nın dünya çapında ünlü lüks striptiz kulübüne müdür oldu.

EFSANE GOLCÜNÜN SON HALİ İÇLER ACISI

Gascoigne, geçtiğimiz günlerde yaralı bir yüz ve elinde içki şişesi ile taksiden inerken görüntülenmişti. Uzun süredir alkol bağımlılığı tedavisi gören eski Newcastle ve Tottenham oyuncusunu bu halde görenler hemen polisi aramış ancak 48 yaşındaki adam, çoktan kayıplara karışmıştı.

İşte Bianca Gascoigne'in stiptiz kulübünden fotoğrafları...




Efsane Golcü Alkol Batağında, Kızı Striptiz Kulübünde

Son Dakika Spor Efsane Golcü Alkol Batağında, Kızı Striptiz Kulübünde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • 1i: Neden bu kadar çok resim?????????? 19 1 Yanıtla
  • Osman Öztunç: Babası kızından dolayımı yoksa kızı babasından dolayımı bu halde? 14 0 Yanıtla

Advertisement