Emenike'den Galatasaray'a Eboue Teşekkürü - Son Dakika
Spor

Emenike'den Galatasaray'a Eboue Teşekkürü

Eski Fenerbahçeli Emmanuel Emenike, Eboue'ye yardım edeceğini açıklayan Galatasaray'a teşekkür etti.

28.12.2017 11:10  Güncelleme: 15:15

Fenerbahçe forması giydiği dönemde Galatasaray'da oynayan Emmanuel Eboue'nin durumuyla ilgili açıklamada bulunan Nijeryalı futbolcu, sarı-kırmızılılara teşekkür etti.

Ekonomik olarak çok zorda olduğunu itiraf eden ve psikolojik olarak da yıpranan Eboue'ye, eski kulübü Galatasaray'ın altyapıda antrenörlük yaptıracağı geçtiğimiz günlerde dile getirilmişti. Emenike, sarı-kırmızılı bu kulübün tavrını övdü.

"ARKANDAYIZ, GÜÇLÜ OL"

Instagram hesabından paylaşımda bulunan Emenike, Nijerya- Fildişi Sahili maçında Eboue ile karşı karşıya oldukları bir enstantane ile birlikte "Bu çalışkan futbolcu arkadaşımızı hatırladığı için Galatasaray'a büyük teşekkürler. Tanrı sizi korusun. Herşeyi kaybettiğini düşünme Eboue. Arkandayız, güçlü ol" mesajını yazdı.


Emenike\'den Galatasaray\'a Eboue Teşekkürü
Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Emenike'den Galatasaray'a Eboue Teşekkürü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Ahhh ebouee: Umarim iyi olursun hakkı da bulursun 10 1 Yanıtla
  • Ismail bilir: Vay be memlekette bir dunya ihtiyac sahibi duskun yardima muhtaclar varken parasini acgozlu karisina kaptirdi diye memlekette onemli birsey yapiyomus havasi estiren tenekesarayi kiniyorum bizene elalemin bitik futbolcusundan kendi kulubunden oynayip eskimis yardima muhtac bir dunya futbolcun var onlara niye el atmiyo bu yardimsever dingil yoneticiler 0 0 Yanıtla
  • A. Ünel: Eboue yine düşüyor. 0 0 Yanıtla

Advertisement