Emmanuel Emenike'den Fenerbahçe Taraftarına Birlik Mesajı - Son Dakika
Spor

Emmanuel Emenike'den Fenerbahçe Taraftarına Birlik Mesajı

Fenerbahçe'nin eski oyuncusu Emmanuel Emenike, sarı-lacivertli taraftarlara seslendi. Emenike, "Lütfen Fener ailesi birlik beraberlik olalım." dedi.

29.04.2019 20:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe'nin eski futbolcularından Emmanuel Emenike, Instagram hesabından paylaşımda bulundu ve sarı lacivertli taraftarlara seslendi. Emenike, Instagram hesabından şu sözleri kullandı:

"Tüm Fenerli ailesine, bu süreçte takıma tam sevgi ve tüm destek gerek. Hiçbir Fenerli oyuncu bu durumdan memnun değil. Bir futbol olarak yaşadıklarını anlıyorum. Bazen şansızlıklar oluyor, takımın ailesine ihtiyacı var. Ben bir eski Fenerli olarak ve bu büyük ailenin bir parçası olarak sizlere sesleniyorum. Moses'ı başka takımlarda istemişti, ben Fener'i anlattım ve Fenerbahçe de farklılık yaratacağını söyledim. Lütfen Fener ailesi birlik beraberlik olalım."

Emmanuel Emenike'den Fenerbahçe Taraftarına Birlik Mesajı

(Sporx)

Emmanuel Emenike\'den Fenerbahçe Taraftarına Birlik Mesajı

Son Dakika Spor Emmanuel Emenike'den Fenerbahçe Taraftarına Birlik Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Ertaç: Adı şike ye karışmış olan oyuncu değilmi bu ? 1 4 Yanıtla
  • Oyeah: Alibaba ve kırk haramileri gelen giden tokatlıyo bir puana kendi sahasında sevinen garipler emenike gelde belkin sen kurtarırsın diyicemde sende çok kötü tokatladın sende haklısın aç kaldın galiba düşene bi tekmede ben vurayım diyon 1 3 Yanıtla
  • EMENİKE: Bereberlikten bahsetmek istiyorsan fener ol kampanyasına destek ol. o kadar para aldın klupten 4 0 Yanıtla
  • misafir: 6 pastan 6 mt boş kaleye atacağına havaya atan emenike taraftarın radarına girme... saç baş yolduran emenike fb uzak dur... 0 0 Yanıtla

Advertisement