Enoh'ta Pürüz Çıktı - Son Dakika
Spor

Enoh'ta Pürüz Çıktı

Enoh'ta Pürüz Çıktı

Ajax, Antalyaspor’un renklerine bağladığını duyurduğu Kamerunlu Eyong Enoh’u henüz resmi olarak herhangi bir takıma satmadığını açıkladı.

04.01.2014 18:36

Antalya spor Enoh'la anlaştı

Hollanda'nın en çok okunan gazetesi DeTelegraaf'ın spor servisinin yaptığı habere göre, Antalyaspor başkanı Gültekin Gencer'in Twitter'dan paylaştığı bir resimle duyurduğu Eyong Enoh transferinde henüz imzalar atılmadı. Ajax'ın 27 yaşındaki Kamerunlu orta saha oyuncusu Enoh'un 2,5 + 1 yıl opsiyonlu imza attığı, Gencer'in Enoh'la el sıkışırken çekilmiş resmi dışında, Ajax Futbol Direktörü Marc Overmars'ın da içinde bulunduğu bir toplantı fotoğrafı ile kamuoyuna duyurulmuştu. Ancak Hollanda basınına göre bu transfer henüz sonuçlanmış değil. Zira Amsterdam kulübünün anlaşmayı satış üzerinden değil kira sözleşmesi şeklinde yapmak istediği ve Antalyaspor'a eğer isterse sezon sonu 800 bin euro bonservisle futbolcuyu alma opsiyonu verdiği bildiriliyor.

Alternatifi aranıyor

Enoh'un menajeri Stephan Braendli ise bu transfer henüz sonuçlanmamışken alternatifleri aramaya başladı bile. Braendli'nin Premier League ekiplerinden Hull City ile bağlantıya geçtiği de gelen haberler arasında. Ayrıca Enoh'un kendisinin de Eintracht Frankfurt'la ilişki içinde olduğu ve Alman ekibi içinde açık kapı bıraktığı ifade ediliyor. Bütün bu alternatifler ve Ajax ile Antalyaspor arasında henüz sonuçlanmamış işlemler sebebiyle Kamerunlu oyuncu henüz Süper Lig ekibine imza atmadı.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Enoh'ta Pürüz Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement