Enver Cenk Şahin'den teşekkür: Gururla Türk'üm dedim! - Son Dakika
Spor

Enver Cenk Şahin'den teşekkür: Gururla Türk'üm dedim!

Almanya İkinci Futbol Ligi ekibi St. Pauli'deki sözleşmesi karşılıklı feshedilen milli futbolcu Enver Cenk Şahin, kendisine destek verenlere teşekkür etti. Enver sosyal medya hesabından, "Türkiye'den ayrıldığım ilk günden bugüne kadar bir an olsun Türklüğümden gocunmadım, her zaman gururla Türk'üm dedim." paylaşımında bulundu.

21.11.2019 22:34  Güncelleme: 23:01

Barış Pınarı Harekatı'nı desteklediği paylaşımdan sonra Alman ekibi St. Pauli'de kadro dışı bırakılan ve bugün de kulüple sözleşmesi karşılıklı anlaşmayla feshedilen 25 yaşındaki futbolcu, sosyal medya hesaplarından teşekkür mesajı yayımladı. Türklüğünden hiçbir zaman gocunmadığını ifade eden Cenk Şahin, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"HER ZAMAN GURURLA TÜRK'ÜM DEDİM"

"Bu noktaya ülkemin toprakları, takımları ve bana güvenen hocaları ile geldim. Türkiye'den ayrıldığım ilk günden bugüne kadar bir an olsun Türklüğümden gocunmadım, her zaman gururla Türk'üm dedim. Çok şükür bu gururu bu kez bana inanan, arkamda duran tüm ülkem sayesinde tekrar yaşadım. Kulüple olan sözleşmem karşılıklı olarak feshedildi. Desteğini hissettiren herkese teşekkür ederim."

Enver Cenk Şahin\'den teşekkür: Gururla Türk\'üm dedim!
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Enver Cenk Şahin'den teşekkür: Gururla Türk'üm dedim! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • RotasızGassal: Burada Gavurlara milyon euroları saçan klüplerimiz vatan evladını görmezden gelirler 4 0 Yanıtla
  • manolya: seni asil yapan damarındaki kandır alman domuzlarına güzel bir kapak olsun 2 0 Yanıtla
  • Mt: Git onu gs ye söyle real macinda Türk oyuncu yoktu 1 0 Yanıtla
    Sttrgt: Salpa,sanki fenerde çok Türk var.Agressif ayı volkan gitmiş birde yunanistanda yunanlı rum futbolcu beğeniyor.zaten bizanslısın.Paok a gitmeye gerek yokki . 0 0 !!!: SANANE GS DEN GEVŞEK 0 0

Advertisement