Ercan Bahadır, Yozgatspor ile anlaştı - Son Dakika
Spor

Ercan Bahadır, Yozgatspor ile anlaştı

Ercan Bahadır, Yozgatspor ile anlaştı

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde doğan Ercan Bahadır, çapraz bağları kopunca futbola ara vermek zorunda kaldı. Ancak Yozgat Bozok Üniversitesi'nde eğitim gördükten sonra antrenörlük yapmaya karar verdi ve Yozgatspor ile anlaşma sağladı.

30.11.2023 13:27  Güncelleme: 13:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde doğan Ercan Bahadır, futbola Çukurköy spor'da başladı.Daha sonra Pursaklarspor'da oynamak üzere sözleşme imzalama aşamasında çapraz bağları kopunca futbola uzun süre ara vermek zorunda kaldı.

İlk üniversitesini Giresun'da tamamlayan Bahadır, ardından Bu süreçte futbola tekrar döndü Giresun'da ve Tavşanlı'da çeşitli takımlarda oynadı.

İkinci kez çapraz bağları kopan Bahadır futbolu tamamen bırakıp Yozgat Bozok Üniversitesi spor bilimleri fakültesinde eğitim gördü ve antrenörlük yapmaya karar verdi.Hedeflerinin arasında Yüksek lisan yaparak akademisyenlik ve antrenörlükde devam etmek var.

Yozgatspor ile sezon sonuna kadar anlaşma sağlayan Bahadır, yaptığı açıklamada, "Yozgatspor, Yozgat'ın en köklü kulübü. Hedefimiz, takımı tekrardan ait olduğu yere getirmek. Kaliteli ve genç bir kadromuz var. İnşallah şampiyon olarak tamamlayacağız" dedi. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Ercan Bahadır, Yozgatspor ile anlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement