Erdoğan Aktaş İsmi, Beşiktaş Camiasını Heyecanlandırdı - Son Dakika
Spor

Erdoğan Aktaş İsmi, Beşiktaş Camiasını Heyecanlandırdı

Erdoğan Aktaş İsmi, Beşiktaş Camiasını Heyecanlandırdı

A Haber Genel Yayın Yönetmeni Erdoğan Aktaş'ın, Beşiktaş'ta kurumsal iletişimin başına geçeceği iddiaları, Siyah-Beyazlı camiayı heyecanlandırdı.

01.04.2014 17:14  Güncelleme: 17:26

İçerisinde BJK TV, Beşiktaş dergisi, bjk.com.tr'nin de dahil olduğu Beşiktaş'ın kurumsal iletişiminin başına geçmesi beklenen Erdoğan Aktaş daha göreve başlamadan siyah-beyazlı camiayı heyecanlandırdı.

BEŞİKTAŞ'TA KALİTEYİ ARTIRACAK

Totemspor'un haberine göre; başta yönetim kurulu olmak üzere pek çok kesimden destek alan A Haber Genel Yayın Yönetmeni Erdoğan Aktaş'ın, Beşiktaş'ın tüm resmi yayınlarının kalitesini artıracağı yönünde genel bir kanaat şimdiden oluşmuş durumda.

BEŞİKTAŞ'TAN MAAŞ ALMAYACAK

Siyah-beyazlı kulüpten maaş almayacağını açıklayan ve televizyonun haber müdürü olarak yakın zamana kadar NTV Spor ve AMK gazetesinde Beşiktaş muhabiri olarak görev yapan Hakan Gündoğar'ı atayacağı konuşulan Aktaş'ın, mevcut personelin maaş ve sosyal haklarında iyileştirmeler yapacağı da gelen bilgiler arasında.

A HABER'DEN TAKVİYE YAPACAK

Aktaş'ın kadroda tenkisat yapması beklenmezken, teknik malzeme temini, canlı yayın aracı ve destek personel gibi konularda da A Haber bünyesinden takviye yapacağına dair söylentiler de kulislerde sıklıkla dile getiriliyor.

Özellikle televizyon ve dergi yayıncılığına yepyeni bir soluk katması için göreve getirilecek olan Erdoğan Aktaş'ın yakın çevresine hem A Haber'deki görevini hem de Beşiktaş'ta alacağı yeni vazifesini rahatlıkla ve başarıyla yürüteceğini söylediği gelen haberler arasında.

Beşiktaş'ın tüm resmi iletişimini yönetmesi için adı geçen Erdoğan Aktaş'ın ne zaman göreve başlayacağı camia ve taraftarlar tarafından merakla bekleniyor.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Erdoğan Aktaş İsmi, Beşiktaş Camiasını Heyecanlandırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement