Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi - Son Dakika
Spor

Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi

Tire Belediyesi'ni 104-95 Yenen Çıralı Grup Pamukkale Üniversitesi, Seride 2-1 Üstünlük Sağlayarak, KKTC'deki Final Müsabakalarına Katılmaya Hak Kazanmanın Sevincini Yaşıyor.

20.03.2011 15:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi çeyrek finalinde Tire Belediyesi'ni 5. uzatma sonunda 104-95 yenen Çıralı Grup Pamukkale Üniversitesi (PAÜ), seride 2-1 üstünlük sağlayarak, KKTC'deki final müsabakalarına katılmaya hak kazanmanın sevincini yaşıyor.

Çıralı Grup PAÜ Antrenörü Fırat Eser, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün oynadıkları Tire Belediyesi maçının 4 saat 16 dakika sürdüğünü kaydetti. Türkiye'de bundan daha uzun süren bir basketbol maçı hatırlamadığını belirten Eser, (PAÜ) Spor Salonu'nda normal süresi 61-61, 4. uzatma bölümü 90-90 berabere biten karşılaşmanın 5. uzatma periyotunda rakiplerine üstünlük kurarak, müsabakayı 104-95 kazandıklarını ve Lefkoşa'da 24-26 Mart'ta yapılacak final grubuna katılmaya hak kazandıklarını anlattı.

Eser, son derece sevinçli olduklarını belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü: "Uzatma periyotları bitmek bilmedi. Sonuçta 104'95 galip gelerek turu geçtik ama mağlup olan Tireliler bile yaşamları boyunca unutamayacakları bu maçın tadını çıkardılar. Her şeyden önce sıradan bir maç değil, eleme mücadelesiydi. Yenilen bütün iddiasını kaybedecekti. Yani maç hem çok uzun sürdü hem de büyük mücadeleye sahne oldu. Molada oyunculara, şut atarken daha fazla konsantre olmaları gerektiğini söyledim. Oyuncularımdan biri 'O kadar yorgunum ki, şut atarken 3 çember görüyorum. Hangisine attığımı da bilmiyorum' dedi. 4. uzatma periyotu oynanırken hakemlerle göz göze geldik ve aramızda şu şakayı yaptık, (Acaba galip takımı yazı tura atarak mı belirlesek) Maçı yöneten hakemlere teşekkür ediyorum. Böylesine stresli bir maçı, çok yorulmalarına rağmen sonuna kadar iki tarafın da itiraz edemeyeceği şekilde mükemmel yönettiler."

- DENİZLİ

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement