Ersun Yanal'dan Nefret Ediyorum" - Son Dakika
Spor

Ersun Yanal'dan Nefret Ediyorum"

Ersun Yanal\'dan Nefret Ediyorum"

Fenerbahçe'de Ersun Yanal'ın istifasının yankıları sürüyor.

10.08.2014 10:45

Sarı lacivertli takımda Ersun Yanal'ın istifasının yankıları sürerken, şampiyonluğa karşın tecrübeli teknik adamın arasının iyi olmadığı futbolcuların bu karardan dolayı büyük memnuniyet duydukları iddiası spor basınına bomba düştü.

Habertürk'ten Feridun Niğdelioğlu, Emmanuel Emenike'nin başkan Aziz Yıldırım'la yaptığı görüşmede kullandığı "Hoca beni sevmiyor, bense ondan nefret ediyorum" ifadelerine yer verirken, Sabah yeni hocanın İsmail Kartal olacağını belirtti.

Sow boynuna sarıldı

Yıldırım, çalışmaları artık İsmail Kartal'la yürüteceklerini futbolculara tebliğ ederken, buna en çok sevinen isim Sow oldu. Senegalli yıldız, kararın ardından Kartal'ın yanına koşup, boynuna sarıldı, "Hocam sen bunu hak ediyorsun. Seni çok seviyoruz" diyerek tebrik etti. Takımın can damarı olarak gördükleri ve tüm futbolcuların çok sevdiği Kartal'ın yardımcıları da belli oldu. Buna göre Aykut Kocaman döneminde de İsmail Kartal ile birlikte çalışan yardımcı hocalar Arda Keskin, Turgay Altay ve Alper Aşçı takıma tekrar katıldı. Yanal'ın yardımcıları da dünkü idmanda yer almadı.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Ersun Yanal'dan Nefret Ediyorum' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • fenerlist: bende azizden ve sizden nefret ediyorum adam gibi çalıştıran biri geldi tıpanız yemedi süt kuzuları sizi ondan sonra nefret edersiniz neyse yatarak maçları alırsınız başkanınız ayarlar 3 0 Yanıtla

Advertisement