Hakeme verip veriştiren teknik adam canlı yayında olduğunu fark edince "Bunları sil" dedi - Son Dakika
Spor

Hakeme verip veriştiren teknik adam canlı yayında olduğunu fark edince "Bunları sil" dedi

24 Erzincanspor'un hocası Bülent Akan, İnegölspor maçı sonrası canlı yayında hakem hatalarını eleştirerek skandal açıklamalarda bulundu. Daha sonra canlı yayında olduğunu fark eden Akan, söylediklerini silmesini istedi.

13.01.2024 19:27  Güncelleme: 08:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

24 Erzincanspor'un hocası Bülent Akan, İnegölspor karşısında kaybedilen 2-0'lık mücadele sonrası kameraların karşısına geçerek açıklamalarda bulundu. Canlı yayında olduğunu unutan Akan, Ankaragücü eski başkanı Faruk Koca'nın hakem Halil Umut Meler'e attığı yumruğu örnek göstererek skandal açıklamalarda bulundu.

CANLI YAYINDA OLDUĞUNU UNUTTU

Bülent Akan, maçın ardından canlı yayında yaptığı açıklamada hakem Yusuf Aydın'ın kötü bir yönetim sergilediğini öne sürerek skandal açıklamalarda bulundu.

"BU HAKEMLER BUNU HAK EDİYOR"

Akan, "Penaltı verilmiyor, goller oluyor verilmiyor ne tebrik. Son 5 dakika var, penaltı verilmiyor, gol olsa maç değişir. Bu hakemlerle bu lig bitmez, gerçekten de bitmiyor. Ankaragücü'nün başkanının yaptığına çok üzüldük ama bu hakemler bunları hak ediyor" dedi.

"SİL BUNLARI"

Daha sonra canlı yayında olduğunu anlayan Akan, söylediklerinden sonra kameramana dönerek, "Kardeş sil bunları" dedi. Muhabirin kendisini "Canlı yayındayız" diye uyarmasının ardından Akan, "İnegölspor'u tebrik ediyorum, başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Hakeme verip veriştiren teknik adam canlı yayında olduğunu fark edince "Bunları sil" dedi
Alper Kızıltepe
Alper Kızıltepe
Sondakika.com - Spor

Son Dakika Spor Hakeme verip veriştiren teknik adam canlı yayında olduğunu fark edince 'Bunları sil' dedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Semih Yetkin: Canlı yayında olduğunu biliyor ama bilmiyormuş gibi yapıyor bence 3 9 Yanıtla
  • Zeytin Burnu: Siz neden hiç bir şeyi hak etmiyorsunuz anlayamıyorum tonla para veriliyor tonlamoyuncu alınıyor sampiyonluğa oynayacak takimlar hedefinden uzak yeter ya birazda kendinizde arayın suçu ?? 3 0 Yanıtla
  • Bayram Tekin: Peki yenilen hocanın tebrik edilmesi ahshfhfjxj 2 0 Yanıtla

Advertisement