Eskişehirspor, Fenerbahçe'yi Gözüne Kestirdi - Son Dakika
Spor

Eskişehirspor, Fenerbahçe'yi Gözüne Kestirdi

Eskişehirspor, Fenerbahçe\'yi Gözüne Kestirdi

Eskişehirspor Sportif Direktörü Zafer Tüzün, "Taraftarımızın önünde ve taraftarımızın desteği ile Fenerbahçe maçından, 3 puan alarak ayrılacağız" dedi.

15.11.2012 20:54

Eskişehirspor Sportif Direktörü Zafer Tüzün, "Taraftarımızın önünde ve taraftarımızın desteği ile Fenerbahçe maçından, 3 puan alarak ayrılacağız" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Eskişehirspor hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor. Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında deplasmanda Sivasspor'a konuk olan Eskişehirspor, rakibine 1-0'lık skorla yenilerek 5 maçtır süren yenilmezlik unvanını kaybetti. Siyah-kırmızılı ekip, salı günü başlanan antrenmanlarını yoğun bir tempo ile sürdürüyor. Teknik Direktör Ersun Yanal yönetiminde günde çift idmanla çalışmalarını sürdüren siyah kırmızılı ekip, düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlanan antrenmanları takımın eksikliklerini gidermek amacıyla top çalışması ve taktiksel çalışma yaparak devam ettiriyor.

Kulüp Sportif Direktörü Zafer Tüzün yaptığı açıklamada taraftarların desteğine ihtiyaç duyduklarını belirterek şunları kaydetti;

"Eskişehirspor Sportif Direktörü Zafer Tüzün, "Eskişehirspor hedefleri olan bir kulüptür ve bu büyük camia ligde güzel başarılara imza atmaktadır. Elimizdeki kadro bu hedefleri gerçekleştirebilecek bir kadrodur. Biz oyuncularımıza sonuna kadar güveniyoruz.

Hedeflerimiz açısından bizim için her maç değerlidir yani biz sadece Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor ve Bursaspor değil bütün takımlara aynı değerde bakıyoruz. Eskişehirspor futbolun gereklerini yerine getirdiği takdirde sahada inanç, öz veri ve kalitesini ortaya koyduğu takdirde puan ve puanlar da bizim lehimize olacaktır. Gene o değerdeki maçlardan birisine çıkıyoruz. İnanıyorum ki bizim o muhteşem taraftarımızın oluşturacağı o ambiyansla birlikte çocuklarımız üç puanın sahibi olacaktır."

Cuma günü akşam saatlerinde basına kapalı olarak yapılacak olan antrenmanla çalışmalara son verilerek takımın maç saatine kadar kampa girmesi bekleniyor.

Öte yandan Kulüp Asbaşkanı Ekrem Birsen'de bir yazılı açıklama yayımladı. Fenerbahçe maçı ile ilgili de açıklamalarda bulunan Birsen, "Sıralamadaki yerimizi daha iyi bir yere getirebilmek ve hedeflerimize devam edebilmek için mutlaka kazanmamız gereken bu maçta, her zaman takımının yanında yer alan taraftarımızı tekrar tribünlere bekliyoruz. Bu maçtaki en önemli kriterin taraftarımızın desteği olduğuna inanıyoruz. Yoğun talep beklediğimiz bu maçta karaborsayı engellemek için her kişiye sadece bir bilet satılacak." dedi. Bilet fiyatlarının belirlendiğini de belirten Birsen, "Açık Tribün 50 TL, Misafir ve Kapalı Tribün 100 TL, VIP A 200 TL, VIP B 150 TL, VIP C 125 TL olarak uygun görülmüştür" diye konuştu. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Eskişehirspor, Fenerbahçe'yi Gözüne Kestirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement