Espor'a giriş yapan İngiliz efsanesi Beckham, Guild Esports takımına 4 milyon TL harcadı - Son Dakika
Spor

Espor'a giriş yapan İngiliz efsanesi Beckham, Guild Esports takımına 4 milyon TL harcadı

Espor\'a giriş yapan İngiliz efsanesi Beckham, Guild Esports takımına 4 milyon TL harcadı

İngilizlerin efsane futbolcusu David Beckham, merkezi İngiltere'nin başkenti Londra'da bulunan Guild Esports'a 480 milyon sterlin yaklaşık 4 milyon TL yatırım yaprak espor dünyasına el attı.

26.06.2020 19:50  Güncelleme: 00:24

Dünyaca ünlü İngiliz eski futbolcu David Beckham, merkezi İngiltere'nin başkenti Londra'da bulunan Guild Esports'a yatırım yaprak espor dünyasına giriş yaptı.

Şu anda 124 milyon dolarlık değer üzerinden 31 milyon dolarlık sermaye arayan şirket, geleneksel akademi modeline dayanan bir oyuncu havuzu yaratmayı hedefliyor. Guild Esports henüz oyuncu listelerini duyurmadı ancak öncelikli olarak FIFA, Fortnite ve Rocket League'de kadrolaşmayı planlıyor.

"BAŞARIYA ULAŞMAYI AMAÇLAYAN VİZYONA SAHİBİZ"

Yatırım aracı DB Ventures aracılığıyla şirkete 480 bin sterlinlik yaklaşık 4 milyon TL yatırım yapan Beckham, "Kariyerim boyunca, en iyi sporcularla çalışacak kadar şanslıydım ve bu seviyede oynamak için gereken tutku ve özveriyi ilk elden gördüm. Bu tutkunun espor dünyasında da olduğunu biliyorum. Bugün, Guild Esports ile yetenekli oyuncuların başarıya ulaşmasını amaçlayan vizyona sahibiz" ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Espor'a giriş yapan İngiliz efsanesi Beckham, Guild Esports takımına 4 milyon TL harcadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Hüseyin Aydin: Espor abi e-spordur o. 0 0 Yanıtla
  • HATA: BAŞLIK VE AÇIKLAMA ÇOK FARKLI MİLYON NERDE BİN NERDE :d 0 0 Yanıtla
  • 34 : Aradığım yorum ??????:)))) 0 0 Yanıtla
  • Adanalı : Bu orana göre asgari ücretliler ingilterede zangin sayılabilir ???? 0 0 Yanıtla
  • Alparslan: TL'miz okadar değer kazandımı ki ya. 480 milyon sterlin,3.3 milyon TL. Elinde sterlin olan bence hemen bozsun yakında kimse sterline TL vermez:)) lütfen yaptığınız haberi yayınlamadan bi gözden geçirin. 0 0 Yanıtla

Advertisement