EURO 2020 finalinde İngiltere Milli Takımı oyuncuları Saka, Rashford ve Sancho'ya ırkçı saldırılar yapan 11 kişi tutuklandı - Son Dakika
Son Dakika Logo

EURO 2020 finalinde İngiltere Milli Takımı oyuncuları Saka, Rashford ve Sancho'ya ırkçı saldırılar yapan 11 kişi tutuklandı

05.08.2021 13:31  Güncelleme: 13:34

Avrupa Şampiyonası finalini İtalya'ya kaybeden İngiltere'de birçok futbolcu ırkçı saldırılara maruz kalmıştı. Özellikle penaltı kaçıran Saka, Sancho ve Rashford'a çok ağır şeyler söylenilmişti. Sky Sport'un yaptığı habere göre saldırı yaptığı tespit edilen 11 kişi hakkında tutuklama kararı çıkartıldı.

Irkçı saldıların bedeli ödenmeye başlandı. İngiltere Milli Takımı'nın yıldız futbolcuları, İtalya maçından sonra adeta kabusu yaşadı. Finalin kaybedilymesiyle başta siyahi futbolcular olmak üzere takımın çoğunluğuna ağza alınmayacak hakaretler ve saldırılar yapıldı. Bunlardan en çok Saka, Sancho ve Rashford etkilendi.

EURO 2020 finalinde Saka, Rashford ve Sancho'ya ırkçı hakaretler eden 11 kişi tutuklandı

FOTOĞRAFINA DIŞKI YAPIŞTIRILDI

Saka, Sancho ve Rashford'ın ailelerine da ağır hakaretler edildi. Şehir duvarlarına utandıracak cinsten şeyler yazıldı. Hatta Rashford'ın fotoğrafına dışkı yapıştırıldı. İngiltere'de saldırı yapan 11 kişi hakkında tutuklama kararı alındığı belirtildi.

Son Dakika Spor EURO 2020 finalinde İngiltere Milli Takımı oyuncuları Saka, Rashford ve Sancho'ya ırkçı saldırılar yapan 11 kişi tutuklandı - Son Dakika


Advertisement