Everton, Oumar Niasse'yi Transfer Etti - Son Dakika
Spor

Everton, Oumar Niasse'yi Transfer Etti

Premier Lig ekiplerinden Everton, Lokomotiv Moskova'da forma giyen Oumar Niasse'yi 18 milyon Euro'ya transfer etti.

01.02.2016 23:28  Güncelleme: 23:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton, ara transfer döneminin bitmesine saatler kala forvet oyuncusu Oumar Niasse'yi kadrosuna kattı.

18 MİLYON EURO BONSERVİS

2013-14 sezonunda Akhisar Belediyespor formasını giyen ve ardından Lokomotiv Moskova'ya transfer olan 25 yaşındaki forvet oyuncusu, 18 milyon Euro bonservis bedeliyle Everton ile 4,5 yıllık sözleşme imzaladı.

"BURDA OLDUĞUM İÇİN ÇOK MUTLUYUM"

Premier Lig'de oynamanın büyük bir rüya olduğunu belirten Niasse, "Premier Lig dünyanın en büyük liglerinden biri, Everton da bu ligin en büyük takımlarından biri. Burada olduğum için çok mutlu ve heyecanlıyım. Everton'ın benimle ilgilendiğini duyduğumdan itibaren takımı takip etmeye başladım. Menajer Roberto Martinez benim takıma katkıda bulunacağıma inanıyor" diye konuştu.

4 KEZ MİLLİ TAKIMDA OYNADI

Senegal Milli Takımı'nın formasını 4 kez giyen Niasse, Akhisar Beledispor'da 34 maçta 12, Rus ekibinde de 28 maçta 12 kez rakip fileleri havalandırmıştı. Senagalli futbolcu, Süper Lig'de Trabzonspor'u 3-0 yendikleri maçta bir, Galatasaray'ı 2-1 mağlup ettikleri karşılaşmada ise iki gol atmıştı.

Everton, Oumar Niasse\'yi Transfer Etti
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Everton, Oumar Niasse'yi Transfer Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • ruski diplomatski: Siz yapmamak endişe,korkmamak.Rusya yok problem Türk halk,Rusya var problem sizin yonetim.Rusya halk çok sevdi Turkiye halk.Rusya halk aşık Turkiye halk.Turkiye halk da aşık Rusya halk.Ama siz düşürdü haksız bizim uçak.Sizin yonetim yok gitmek,biz düşünmek intikam almak,vurmak Turkiye.Ama AKP gitti,problem bitti.Siz var iyi düşunmek. Rusya var çok güclü ülke.Bizde var atom bomba,füze,sizde var iman,meyve sebze.Haraşo? Şimdi davayi davayi. 2 3 Yanıtla
  • adem: helal olsun canlı izledim haketdiği yere geldi türkiyedeki suan ki forvetlerden kata kat iyi 3 0 Yanıtla

Advertisement