Fatih Terim, Nagatomo'ya veda etti: Yolun açık olsun evlat - Son Dakika
Son Dakika Logo
Spor

Fatih Terim, Nagatomo'ya veda etti: Yolun açık olsun evlat

02.07.2020 16:38  Güncelleme: 18:04

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, sosyal medya hesabından Yuto Nagatomo ile fotoğrafını paylaşarak, "Yolun açık olsun evlat" sözleriyle Japon futbolcuya hem Japonca hem de Türkçe olarak veda etti.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, sosyal medya hesabından Yuto Nagatomo ile fotoğrafını paylaşarak, "Yolun açık olsun evlat" sözleriyle Japon futbolcuya veda etti.

Galatasaray ile sözleşmesi biten Yuto Nagatomo, bugün sarı-kırmızılılar ile son antrenmanına çıktı. İdmanda arkadaşlarıyla vedalaşan 33 yaşındaki futbolcu, bu esnada gözyaşlarını tutamadı.

Fatih Terim, Nagatomo'ya veda etti: Yolun açık olsun evlat

"YOLUN AÇIK OLSUN EVLAT"

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim de Japon oyuncuya sosyal medya hesabından veda etti. Nagatomo ile fotoğrafını paylaşan Terim, "Yolun açık olsun evlat" notunu düştü.

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Fatih Terim, Nagatomo'ya veda etti: Yolun açık olsun evlat - Son Dakika


Advertisement